Zna ktoś jakiś skuteczny sposób??
Im więcej czytam o tym w sieci tym gorzej jest mi określić jaki mam typ sylwetki.
Błagam dziewczyny pomóżcie, może któraś z was miała podobny problem i znalazła skuteczne jego rozwiązanie?
Jak sprawdzić jaki mam typ sylwetki?
-
lucyssia
Re: Jak sprawdzić jaki mam typ sylwetki?
ja skorzystałam z akcji stylio - miesiąc testów sylwetki i jest to świetny, bezpłatny i anonimowy sposób żeby pozbyć się wątpliwości. Wydawało mi się, że wiem, jaką mam sylwetkę, ale skoro te porady są za darmo, to wysłałam swoje zdjęcie, a co mi tam! Odpowiedź trochę mnie zaskoczyła, bo stylistki ze stylio inaczej mnie oceniły niż ja sama siebie oceniałam. Teraz już wiem jaki mam typ sylwetki a ponadto otrzymałam instrukcje jak dobierać ubrania żeby zakryć wady i podkreślić moje zalety. polecam same sprawdźcie
-
Yagoda
alez to jest proste, stan w bieliznie i popatrz w lustro
szersze biodra niz ramiona (czesto maly biust, talia) - gruszka
brak tali, wystajacy brzuszek, waskie biodra, podobne raniona - jablko
wciecie w tali - biodra i ramiona (biust) podobne - klepsydra
rowne bidra, ramiona talia - kolumna
szerokie ramiona waskie bidra - waza
i jeszcze sa jakies tam
Trinity i Suzana to swietnie opisuja 
i jeszcze sa jakies tam
gdzieś już czytałam taki opis tych sylwetek, podobno to jeden z najlepszych sposobów na sprawdzenie.Yagoda pisze:alez to jest proste, stan w bieliznie i popatrz w lustro
i jeszcze sa jakies tamTrinity i Suzana to swietnie opisuja
Hmmm, ja próbowałam określić swój typ sylwetki czytając te artykuły. I nie umiem dopasować nawet wg. tych podanych przez Trinny i Susannah. Coś cały czas się wyklucza. 
Mam ciut szersze ramiona od bioder, niewielka różnica, ale jest. Wcięta lekko talia i średni biust. Niby rożek, ale nóg długich nie mam, w ogóle jestem niziutka. Sprawdzę to stylio i zobaczymy
Mam ciut szersze ramiona od bioder, niewielka różnica, ale jest. Wcięta lekko talia i średni biust. Niby rożek, ale nóg długich nie mam, w ogóle jestem niziutka. Sprawdzę to stylio i zobaczymy
Żyj wolnym lub zgiń.
-
Oczarovana_pl
- Miła Kobietka
Miałam pisać coś podobnego,może nie tyle centymetrem ile stanąć przed lustrem i obiektywnie popatrzeć na swoja figurę. Wtedy najlepiej widać jaki mamy typ sylwetki:)