MODNY KAPELUSZ:)

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
calella

MODNY KAPELUSZ:)

Post autor: calella »

SZUKAM PODOBNEGO KAPELUSZA JAK NA ZDJĘCIACH PONIŻEJ, CZY KTOŚ ORIENTUJE SIE GDZIE MOGĘ TAKI NABYĆ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Big-Brands.pl

Re: MODNY KAPELUSZ:)

Post autor: Big-Brands.pl »

A szukałaś w dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych? Tam masz przecież największy wybór i zacznij właśnie do tego ...

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
mimargo

Post autor: mimargo »

Niestety nie spotkałam się w żadnym sklepie z takim kapeluszem, ale poszukaj w sklepach internetowych typu vintage :).
E-lejdis

Post autor: E-lejdis »

Podpisuje się pod powyższymi postami. Najlepiej byłoby poszukać w dobrych sklepach internetowych. Wybór szeroki i ceny bardzo atrakcyjne. Sam kapelusz rzeczywiście jest bardzo fajny.
Marysia Ranczka
Jestem tu nowa :)

Post autor: Marysia Ranczka »

Ja swoje kapelusze przeważnie kupuję podczas pobytu gdzieś na wakacjach. Lubie zakładać, dodatki przywiezione z podróży do mojego szarego, codziennego stroju do pracy. Ostatnio kupiłamtanie bilety lotnicze do Londynu, gdzie z koleżanką zamierzam zrobić zakupy.
maniamadej
Miła Kobietka

Post autor: maniamadej »

Skorzystaj z oferty Silky Mood, mam od nich pare ubrań, są eleganckie i kobiecie, ostatnio widziałam, że wrzucili kapelusze, są podobno fajne, mają też garnitury do tego. Ceny sa wysokie, natomiast adekwatne do jakości. Kolorystyka tak na prawdę dla każdego.
ODPOWIEDZ