Ozdabianie laptopa
Ozdabianie laptopa
Dziewczyny, co myślicie na temat ozdabiania swojego laptopa? Wpadłam na stronę z naklejkami i mają naprawdę fajne wzory, szczególnie spodobała mi się kolekcja "Little man" SPAM
Jak myślicie, fajnie będzie to wyglądać? Chyba zamówię..
Jak myślicie, fajnie będzie to wyglądać? Chyba zamówię..
Ostatnio zmieniony czw sie 22, 2013 3:12 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: prosimy o zdjęcie
Powód: prosimy o zdjęcie
Re: Ozdabianie laptopa
z jednej strony oklejanie laptopa mi się podoba... ale raczej zwykłymi naklejkami....
z drugiej... bardziej praktyczne jest zostawienie zwykłego, nie oklejoneo....
no chyba ze już baardzo zniszczony
z drugiej... bardziej praktyczne jest zostawienie zwykłego, nie oklejoneo....
no chyba ze już baardzo zniszczony
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Laptop trochę zniszczony, no i chcę zapobiec dalszemu rysowaniu.. Przy okazji myślę, że będzie dużo ładniejszy.
Zastanawiam się nad tym wzorem:

Zastanawiam się nad tym wzorem:

Ostatnio zmieniony czw sie 22, 2013 3:30 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uporczywię proszę o wklejanie zdjęć, funkcja [img] nie boli
Powód: uporczywię proszę o wklejanie zdjęć, funkcja [img] nie boli
to w takim wypadku ok
choć ja i tak dalej bym obstawala, przy właśnej inwencji twórczej
choć ja i tak dalej bym obstawala, przy właśnej inwencji twórczej
-
MyCotton_pl
- Miła Kobietka
Ja nie jestem przychylna takiemu ozdabianiu laptopa,w wielu przypadkach to po prostu psuje całą obudowę i wygląd laptopa,raczej nie polecam,tym bardziej w kolorach różu czy czerwieni... To nie dla mnie:)
Mi szkoda mojego na takie rzeczy, bo ma ładny wygląd. Chociaż takie naklejki na pewno chronią przed niszczeniem, ale i tak mi się bardziej podoba jego naturalny wygląd. Może będę o tym myślała, jak już nie bd tak efektownie wyglądał.
Miałam kiedyś tak obklejony laptop, fajnie to wygląda i laptop się nie niszczy. Z biegiem czasu naklejka zaczyna się słabiej trzymać, ale nie jest to duża inwestycja ok 30 zł
Świetne są te nowoczesne ogrodzenia!:)
Niektóre gadżety fajnie wyglądają. Nie podoba mi się natomiast lapek, który aż kipi od pierdół typu hello kittie.
Można dostać oczopląsów.
Można dostać oczopląsów.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
spokokarlajn
- Jestem tu nowa :)
Nie rozumiem kompletnie mody na oklejanie laptopa. Wszystkie te naklejki wyglądają dobrze tylko przez jakiś czas. Później zaczynają obłazić, a laptop wygląda jak.. śmieć.
-
Sklep-Jubilerski
- Miła Kobietka
Moim zdaniem to fajna sprawa,ale bardziej dla nastolatki,aj swojego wolę w takiej obudowie w jakiej jest teraz:)
- VivienneWestwood
- Miła Kobietka
Sama ozdobiłam sobie laptopa fajną naklejką, bo miałam dość tego jego zwykłego, przeciętnego wyglądu 
Ja miałam raz naklejkę i niestety brzegi zaczęły się odklejać i wyglądało to dość nieestetycznie.
Dla młodych dziewczyn, zawsze to jakaś alternatywa. Według mnie, to zupełnie nie pasuje do kobiety dojrzałej. Poza tym, moment kiedy zaczyna wszystko odchodzić od obudowy, niezbyt ładnie wygląda. Natomiast co innego myślę o laptopach w innym kolorze, niż czerń bądź szarość. Sama jestem posiadaczką czerwonego (; Nie ma żadnych zarysowań, mimo iż nie jest taki najnowszy.
Wydaje mi się, że wystarczy zastosować trochę mniejszą naklejkę, nie od brzegu do brzegu. Nie powinna się wtedy zadzierać.aii pisze:Dla młodych dziewczyn, zawsze to jakaś alternatywa. Według mnie, to zupełnie nie pasuje do kobiety dojrzałej. Poza tym, moment kiedy zaczyna wszystko odchodzić od obudowy, niezbyt ładnie wygląda. Natomiast co innego myślę o laptopach w innym kolorze, niż czerń bądź szarość. Sama jestem posiadaczką czerwonego (; Nie ma żadnych zarysowań, mimo iż nie jest taki najnowszy.
Nie wiem, ja np mam standardowe naklejki o danych lapka, i się odklejają...
Jeśli nie ukończyłaś jeszcze gimnazjum, to super sprawa takie naklejki, jeśli jesteś w liceum, to trochę dziecinne, a jeśli już jesteś dorosła, to moim zdaniem powinnaś sobie odpuścić.
Od dzieciństwa interesuje się modą, dlatego założyłam sklep http://portfelowo.pl, który oferuje portfele, teczki, torebki i galanterię skórzaną. Zapraszam, na pewno będziesz zadowolona z zakupów
-
MyCotton_pl
- Miła Kobietka
Można podejść do tego właśnie w ten sposób,ale to chyba najlepiej obrazuje rzeczywistość i miejsce takich naklejek. sama też nie pokusiłabym się o coś takiego.
A ja uważam, że naklejki na laptopa to bardzo dobry pomysł. Oczywiście tylko wtedy gdy dobierze się odpowiednią, a o to nie trudno bo wybór jest duży - SPAM
Ostatnio zmieniony pn paź 28, 2013 2:33 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Tak, tylko te skinny to kochane szybko się nudzą, a jeszcze jak nie daj Boże pracujecie w biurze i musicie np. podjechać do klienta, to nie wygląda to nazbyt profesjonalnie. Nie uważacie tak?
Owszem, wygląda nieprofesjonalnie dlatego zwykle dostaje się służbowego laptopa, prywatny może zostać w domu cały w naklejkach. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
eleganckaPani_pl
- Jestem tu nowa :)
A może czasem warto zaszaleć i ozdobić jakoś laptopa w pewnej części,ale tak żeby nie przesadzić. Mi bardzo podobają się stylowe i oryginalne torby w których możemy przechowywać takie przenośne cuda:)
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
Mam naklejkę na laptopa, znajome się zachwycają a ja chyba żałuję zakupu :/
-
Sklep-Jubilerski
- Miła Kobietka
Jedna naklejka to jeszcze nic,gorzej jeżeli ktoś uparcie nakleja wszystko na obudowie laptopa,wtedy faktycznie nie prezentuje się to zbyt ciekawie.
mi sie bardzo podoba ozdabianie laptopow, sama na allegro kupilam sobie taka nalepke
i musze przyznac ze jest bardzo wytrzymala 
Ostatnio widziałam, że moja koleżanka ma cały laptop oklejony różnymi nalepkami promującymi różne firmy. W sumie nie wyglądało to za dobrze. Jeżeli przykleimy jedną lub dwie nalepki to wygląda to przynajmniej w miarę estetycznie 
Ola z Krakowa