Wyposażenie mieszkania, meble
Wyposażenie mieszkania, meble
Dziewczyny czy któraś z Was tu zgromadzonych jest może z Gniezna? Przeprowadzam się niedługo, kupiliśmy mieszkanie. W tym momencie interesuje mnie kwestia umeblowania go. Czy na miejscu są jakieś sprawdzone salony meblowe? Z naciskiem na dobrą jakość, ale też nie zbrodniczą cenę... Ja wiem, że mogę sobie w necie poszukać czy jest czy nie, ale co mi to da skoro tam nie byłam, stąd moje pytanie, bo wolę coś właśnie sprawdzonego i informację z pierwszej ręki najlepiej... Dodam od razu, że meble na wymiar odpadają - duży i niepotrzebny wydatek według mnie. Ktoś coś wie, doradzi? Będę wdzięczna
Pozdrawiam!
Re: Wyposażenie mieszkania, meble
Ze sprawdzonych to tylko Abra meble jeśli chodzi o Gniezno. Jakość w porządku, mam ich meble od kilku lat i bez zarzutu się sprawują. Cenowo całkiem okej. Na wymiar masz tam tylko kuchnie, a to akurat ważne. Reszta normalnie gotowa, wejść i kupić i tyle.
-
Veronica22
- Jestem tu nowa :)
Ja mam sprawdzone salony Agata. Mają dość duży wybór i fajne ceny, a co najważniejsze jakość tych mebli jest naprawdę dobra.
Serdecznie polecamy Państwu nasze bramy rolowane Sun-Tech Łódź jak i wiele innych akcesoriów. Po szczegóły zapraszamy na naszą stronę.
-
wiolettakraj
Jeżeli chodzi o meble, to mogę polecić salon internetowy Scandicsofa.pl Tam mają takie śliczności 

Nie jestem z Gniezna ani z okolic, ale myślę że jakiś salon tam na pewno się znajdzie, a jeśli nie to zawsze zostaje ikea i podobne sklepy z meblami więc raczej nie ma co się martwić
Salonów jest mnóstwo. Pytanie czego konkretnie potrzebujecie. Musisz przejść się po salonach i obejrzeć oferty.
A znacie jakieś dobre sklepy/strony ze sprzętem AGD, potrzebuje piekarnik, zmywarkę i płytę pod zabudowę. Piekarnik chyba znalazłam (z serii 900 SENSE CookView z kamerą i WI=fi
) Ale zmywarka, płyta?
Moim ostatnim zakupem meblowym były meble na mój balkon, kupiłam zestaw stół oraz krzesła, taki https://gardenspace.pl/krzesla-balkonowe I powiem wam że jakość jest fajna, a udało mi się je dostać w promocji więc tym bardziej się cieszę. A mają duży wybór mebli ogrodowych więc jak szukacie polecam zajrzeć i sprawdzic ofertę.
Kamera i wifi w piekarniku? Jestem w szoku, korzystasz z tego czy zbędny bajer?
Obecnie króluje styl skandynawski. Wiele osób wybiera ten styl wyposażając mieszkanie.
-
_palinkaaa
Ja w swoim mieszkanku wynajmowanym zdecydowałam się na zakup mebli od Puszmana . Był to bardzo dobry wybór, sofa i fotel są trwałe i zgrabne, idealnie zmieściły się przy ściance
Cenowo także odpowiednio 
-
magdalenaN
Sklep meblowy online – https://sklep.tobo.pl/
Zastanawiam się właśnie nad zakupem zmywarki od Electroluxa MaxiFlex Slim, nie mam wiele miejsca więc może by się sprawdziła?
Bardzo fajne meble znajdziecie w Bis Meble w Skierniewicach. Wykonują też meble na wymiar, także jeśli szukacie takiej firmy to super się sprawdzą, bo są solidni i działają terminowo, z cenami też nie przesadzają. Nam wykonali szafy, garderobę no i zabudowę kuchenną i ze wszystkiego jesteśmy w 100 % zadowoleni.
-
jolawietrz43
Ostatnim czasem rozważam zakup nowych mebli do mieszkania. Mam już wybrany kolor ścian. Teraz niestety najtrudniejsza sprawa jak wybór mebli oraz sofy do mojego salonu. Znalazłem fajny sklep internetowy i bardzo spodobało mi się to: sofy mp nidzica co wy sądzicie?. Wiem, że gusta są różne ale może coś jeszcze podobnego w tym sklepie znajdziecie. Wybrałam ten sklep bo mają bardzo ładne meble w fajnych cenach.
Cześć, ja od kilku lat mam ich narożnik z funkcją spania Salto. Spisuje się bez zarzutu. Teraz buduję dom i tez myślę o zakupie ich kolejnej kanapy. Widziałam, że szykują nową kolekcję. Można ich dopytać o model, który Ci się podoba. Ja tak robię:). Daj znać, jeśli coś wybierzesz. Może i ja się zainspiruję:).jolawietrz43 pisze:Ostatnim czasem rozważam zakup nowych mebli do mieszkania. Mam już wybrany kolor ścian. Teraz niestety najtrudniejsza sprawa jak wybór mebli oraz sofy do mojego salonu. Znalazłem fajny sklep internetowy i bardzo spodobało mi się to: sofy mp nidzica co wy sądzicie?. Wiem, że gusta są różne ale może coś jeszcze podobnego w tym sklepie znajdziecie. Wybrałam ten sklep bo mają bardzo ładne meble w fajnych cenach.
-
carol-bork
- Miła Kobietka
Do mieszkania napewno przyda się łóżko. Materac który mogę polecić to ten od Sovea. Wygodny dopasowujący się do ciała. Ogólnie ja jestem bardzo zadowolona i myślę że wart jest polecenia.
-
dana-banan
Mój mąż i ja wybraliśmy jakość i piękną kuchnię na zamówienie otomistrz
- felicity.schroeder
Świetnym wyborem będą meble w stylu francuskim, które pomimo tego, że są nowe, wyglądają na wysłużone, dzięki czemu mają swój urok. Sprawdzą się w wielu pomieszczeniach, a szczególnie w sypialni lub salonie.
meble francuskie
No wszystko zależy od budżetu i tego jaki mniej więcej styl sie lubi
jak budżetowo wyposażałam kawalerkę, to przekopałam OLX i grupy oddam/zamienię, skombinowałam za darmo super regały i dwa krzesła, od sześciu lat się nie rozleciały - polecam, niektórzy oddają perełki. Jedyne na co się szarpnęłam finansowo to narożnik z funkcją spania od firmy Puszman (Moon Mini), bo raz że to solidna firma i pewnie jeszcze moje prawnuki go będą używać, a dwa, że nie dałabym rady spać na łóżku po kimś. Narożnik też polecam 
U mnie dobrze sprawdzają się meble do salonu z Mirjan24. Zestaw obejmuje szafkę rtv, 2 komody i stolik kawowy. Można było sobie dobrać jeszcze szafę , ale ja się nie zdecydowałam. Dobrałam sobie jeszcze panele tapicerowane na ścianę - pięknie dekorują i wygłuszają pomieszczenie, a w bloku to szczególnie ważne przecież nikt nie lubi słyszeć o czym rozmawia się u sąsiada. Zdecydowanie polecam!
-
Agnieszka75
mnie w projekcie domu pomogła firma aranżacje wnętrz białystok
Dużo ciekawych inspiracji można znaleźć tutaj - m.sklep.pl
Dobrym gadżetem do mieszkania jest oczyszczacz powietrza. Sprawuje się bardzo dobrze, zwłaszcza jak ktoś mieszka w większym mieście. Samopoczucie jest od razu lepsze.
Ten salon w stylu loftowym jest piękny https://blog.mirjan24.pl/styl-loftowy-salon
Chcę taki mieć u siebie.
Chcę taki mieć u siebie.