Aranżacja wnętrz

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Aranżacja wnętrz

Post autor: dominika10 »

Cześć, moja siostra wraz z mężem postanowili odmienić swoje wnętrze. Obiecałam im pomóc. Więc zaczęłam poszukiwania firmy remontowej. Trafiłam na pracownię architektoniczną Architetto, która ma świetne opinie, a dodatkowo wnętrza wykonywane przez nich naprawdę cieszą oko. Co o nich myślicie?
Awatar użytkownika
kusicielka
Extra Kobietka

Re: Aranżacja wnętrz

Post autor: kusicielka »

Nie znam, ale mam doświadczenie dobre z WS design pani Wioletta super
tetrus
Jestem tu nowa :)

Post autor: tetrus »

Ze swojej strony do aranżacji wnętrz mogę polecić wrocławską grupę pasjonatów HeavenHome, którzy wykonują wystroje wnętrz w całej Polsce po bardzo konkurencyjnych cenach. Uwielbiają wyzwania i dla nich urządzanie mieszkań to czysta przyjemność. Tutaj można zobaczyć przykłady ich realizacji https://heavenhome.pl/aranzacje-wnetrz-wroclaw/
Agnieszka75

Post autor: Agnieszka75 »

świetna firma jeśli chodzi o aranżacje wnętrz aranżacje wnętrz białystok
ZiziKam

Post autor: ZiziKam »

Dobre meble z szybka dostawą kupisz na Mirjan24.
girlandy

Post autor: girlandy »

Uważam, że https://architetto.pl/ to bardzo dobry wybór, sama korzystałam z ich usług i jestem zadowolona. Zaprojektowali wnętrze całkiem szybko, świetnie też doradzili mi w różnych kwestiach. Dodatkową ich zaletą jest to, że projektują meble, więc myślę, że warto zwrócić się do nich.
ellena
Fajna Kobietka

Post autor: ellena »

Można też samemu doskonale urządzić mieszkanie, dziś sa naprawde spore możliwości. Natomiast szukając ładnych mebli, warto się zastanowić nad komodą https://zfabryki.pl/pol_m_Przechowywanie-1531.html Mebel naprawdę spełnia swoja funkcję.
OlaMola
Miła Kobietka

Post autor: OlaMola »

U mnie były elastyczne okładziny na ściany, ale udało się zdecydować na zmianę. I dobrze, bo materiał jest niepraktyczny i nie daje ładnego efektu
westa

Post autor: westa »

W kwestii firmy remontowej nie pomogę. Ale za to mogę dać wam takiego tipa aranżacyjnego. Zerknijcie sobie na plisy okienne Nafi. One sa bardzo łatwe w aranżacji i nie przytłaczają pomieszczenia.
Awatar użytkownika
lourdes.white

Post autor: lourdes.white »

Trendy wnętrzarskie zmieniają się często nawet co sezon, jednak pewne opcje okazują się czymś więcej niż jedynie chwilową modą. Jednym z takich ponadczasowych klasyków jest stara cegła dekoracyjna. Ściana wyłożona ozdobnymi cegiełkami to rozwiązanie efektowne, praktyczne, ale czy na pewno sprawdzi się w każdym wnętrzu?
cegły na ścianie
ODPOWIEDZ