Fajny sklep z meblami
Fajny sklep z meblami
witam wszystkich, szukam jakiegoś dobrego i taniego sklepu internetowego, gdzie mogłabym kupić meble do mojego nowego mieszkania, urządzamy się powoli w nowym kącie i przydałyby nam się fajne, aczkolwiek tanie meble 
Re: Fajny sklep z meblami
Wydaje mi się że wystarczy po prostu poszukać, allegro, albo po prostu wpisac w google.
Uprzedzam, że wklejanie linków na forum jest zabronione.
I mogą posypać się ostrzeżenia a nawet bany
Uprzedzam, że wklejanie linków na forum jest zabronione.
I mogą posypać się ostrzeżenia a nawet bany
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
Małgosia123456
- Jestem tu nowa :)
a chodzi Ci o jakis konkretny styl? np.: skandynawski, czy generalnie jest Ci to obojętne?
nie, to jest mi całkowicie obojetne, grunt, zeby meble byly tanie i dlugo mi sluzyly - na lata
z allegro mam kiepskie doświadczenia, a tych internetowych jest tyle, że aż nie wiadomo w czym wybierać
-
Małgosia123456
jak tak, to wpisz sobie w google stylowo-mieszkam, wyskoczy Ci fajny sklep z meblami, ja tam kilka razy kupowałam i nigdy się nie zawiodłam, więc z Tobą powinno być podobnie, ceny są ok też 
-
Małgosia123456
A propos sklepu, bardzo fajna jest u nich kolekcja vintage
Jestem fanką SPAMU
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2016 2:02 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie spamować forum
Powód: proszę nie spamować forum
W sumie nie korzystam z oferty jednego sklepu. Po co się ograniczać? Trzeba poszukać 
https://dotwojegodomu.wordpress.com/