Fotowoltaika
Fotowoltaika
Hej, niedługo planujemy zamontować fotowoltaikę u nas w domu. Zależy nam, żeby wykonano to fachowo i dokładnie, bo to inwestycja na lata. Podobno najlepsza jest firma SPR-Polska, bo robi to rzetelnie i sprawnie. Znacie, możecie polecić?
-
krzysztofpatyra60
- Jestem tu nowa :)
Re: Fotowoltaika
Powiem szczerze że nie kojarzę tej firmy, ja osobiście korzystałem z usług firmy Beein a montowałem u siebie panele fotowoltaiczne dah solar
hurtownia kosmetyczna LaDiosa
Fotowoltaika to inwestycja na lata więc warto zadbać by była wykonana fachowo, a jej parametry zostały dobrane na odpowiednim poziomie. Warto wybierać więc wśród firm, które maja wieloletnie doświadczenie, a do tego zajmują się kompleksową obsługą od audytu po serwis instalacji. Taką obsługę od a do z znajdziesz w Hymon https://hymon.pl/#, który działa na terenie całej Polski.
Z pewnoscia warto mieć instalację fotowoltaiczna u siebie, to zawsze jest oszczędność i ekologia. Warto jednak znaleźć firmę, która ma wiele wykonanych realizacji. Działa na rynku Polenergia Fotowoltaika, mają nowoczesne panele fotowoltaiczne, wiele osób ceni sobie współpracę z nimi, jak ktoś zainteresowany montażem instalacji, to warto zajrzeć na ich stronę.
Przy tych rosnących cenach prądu, wody i innych mediów sam rozważam montaż fotowoltaiki. Czy są obecnie jeszcze jakieś dofinansowania na panele?
U mnie właśnie instalację fotowoltaiczną robiła firma SPR-Polska. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, a Panowie to profesjonaliści, którzy potrafią świetnie doradzić.