Fotowoltaika

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
paatka23
Fajna Kobietka

Fotowoltaika

Post autor: paatka23 »

Hej, niedługo planujemy zamontować fotowoltaikę u nas w domu. Zależy nam, żeby wykonano to fachowo i dokładnie, bo to inwestycja na lata. Podobno najlepsza jest firma SPR-Polska, bo robi to rzetelnie i sprawnie. Znacie, możecie polecić?
krzysztofpatyra60
Jestem tu nowa :)

Re: Fotowoltaika

Post autor: krzysztofpatyra60 »

Powiem szczerze że nie kojarzę tej firmy, ja osobiście korzystałem z usług firmy Beein a montowałem u siebie panele fotowoltaiczne dah solar
hurtownia kosmetyczna LaDiosa
Aza
Miła Kobietka

Post autor: Aza »

Fotowoltaika to inwestycja na lata więc warto zadbać by była wykonana fachowo, a jej parametry zostały dobrane na odpowiednim poziomie. Warto wybierać więc wśród firm, które maja wieloletnie doświadczenie, a do tego zajmują się kompleksową obsługą od audytu po serwis instalacji. Taką obsługę od a do z znajdziesz w Hymon https://hymon.pl/#, który działa na terenie całej Polski.
Xenalia
Miła Kobietka

Post autor: Xenalia »

Z pewnoscia warto mieć instalację fotowoltaiczna u siebie, to zawsze jest oszczędność i ekologia. Warto jednak znaleźć firmę, która ma wiele wykonanych realizacji. Działa na rynku Polenergia Fotowoltaika, mają nowoczesne panele fotowoltaiczne, wiele osób ceni sobie współpracę z nimi, jak ktoś zainteresowany montażem instalacji, to warto zajrzeć na ich stronę.
Grekk9
Miła Kobietka

Post autor: Grekk9 »

Przy tych rosnących cenach prądu, wody i innych mediów sam rozważam montaż fotowoltaiki. Czy są obecnie jeszcze jakieś dofinansowania na panele?
missi1213
Jestem tu nowa :)

Post autor: missi1213 »

U mnie właśnie instalację fotowoltaiczną robiła firma SPR-Polska. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, a Panowie to profesjonaliści, którzy potrafią świetnie doradzić.
ODPOWIEDZ