SPAM
wypadające włosy
Re: wypadające włosy
Seboradin Przeciw Wypadaniu Włosów jest świetny. Seria Niger też fajna. Widziałam, że organizują konkurs na FB. Zawsze można spróbować wygrać do wypróbowania 
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony czw paź 10, 2013 1:05 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: raz, że spamu nie lubimy, dwa, na konkursy inne miejsce
Powód: raz, że spamu nie lubimy, dwa, na konkursy inne miejsce
Seboradin znakomity, polecam! dobry jest też Jantar bursztynowy oraz olejowanie włosów 
-
lexie
Ja w sumie podobną drogę zastosowałam, co rozoowa, żeby wzmocnić włosy. Nie raz już się przekonałam, że jak szampon jest kiepski, to włosy strasznie źle go tolerują i lecą garściami - przy myciu a potem czesaniu. Teraz używam rumiankowego timotei, mimo że nie mam włosów blond, ale jakieś powakacyjne refleksy podkreśla;)
-
Amaretto
Dziewczyny a słyszałyście może o kuracji ziołowej Bioxsine? Koleżanka, która mieszka na stałe w UK ostatnio mi polecała. Twierdzi, że lepszego kosmetyku do włosów jeszcze nie testowała. Myślicie, ze można do dostać w Polsce? Chętnie sama bym spróbowała 
Fakt, że nie mam aż takich problemów z włosami ale są długie (prawie do pasa) i wiadomo, że praktycznie tak jak każde włosy tej długości jednak się sypią. Chciałabym je bardziej odżywić, zresztą dużą wagę przywiązuję do ich pielęgnacji.
Fakt, że nie mam aż takich problemów z włosami ale są długie (prawie do pasa) i wiadomo, że praktycznie tak jak każde włosy tej długości jednak się sypią. Chciałabym je bardziej odżywić, zresztą dużą wagę przywiązuję do ich pielęgnacji.
na wypadajace wlosy baaardzo polecam maseczke z zoltka jajka
do tego lykac jakies suplementy i po dwoch tygodniach widac znaczna poprawe 
-
marcela.kos123
- Jestem tu nowa :)
Ja np. z natury mam bardzo cienkie i słabe włosy i wiem, że szczególnie zima potrzebują one wspomagaczy dlatego w tym czasie staram się regularnie łykać witaminy na włosy. Mi wyraźnie takie np. trzymiesięczne kuracje pomagają. Później robię przerwę na 3 miesiące i tak w kołko.
-
martiii1987
Tu jest masa sposobów SPAM
Ja osobiście polecam czarną rzodkiew
Ja osobiście polecam czarną rzodkiew
Ostatnio zmieniony wt gru 03, 2013 9:15 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Ja również stosuję maskę z jajka +olejek rycynowy genialnie wpływa na włosy.
Ja wygrałam zestaw Bioxsine na ich FB. Używam już 2 miesiąc i jestem bardzo zadowolona. Włosy w widoczny sposób odżyły, rosną jak na drożdżach, są mocne i gładkie. Mam nadzieję, ze za miesiąc pojawią się baby hair 
Warto też wybrać się do salony fryzjerskiego i zakupić tam specjalne ampułki na wypadanie włosów. Moja mama je stosuje i są bardzo skuteczne
.
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Ja już drugi miesiąc testuję preparat Vichy Dercos Neogenic stymulujący wzrost nowych włosów. Na swoim blogu (do którego link publikuję w podpisie) zamieściłam recenzję. Włosy są mocniejsze i bardziej lśniące. Podczas czesania, na szczotce zostaje minimalna ilość włosów a w czasie dnia nie wypadają prawie wcale. Kiedyś mogłam wybierać je ze szczotki i ściągać z ubrań garściami. Poza tym, preparat ma rzadką konsystencję i wygodny aplikator, w związku z czym płyn nakłada się na skórę błyskawicznie. Dodatkowym atutem jest to, że można go stosować o dowolnej porze dnia, na suche albo mokre włosy. Pachnie też bardzo przyjemnie. Jedyną wadą jest jego wysoka cena.Malwina pisze:Mam problem z włosami, sztrasznie wypadają mi włosyużywałam odrzywek , maseczek i zero poprawy. Brałam również tabletki Belissa włosy i paznokcie i paznokcie rewelacja ale na włosy nie pomogło nic
dość że sztrasznie wypadają to jeszcze w połowie dłogości sie łamią, u nasady głowy są gęste a końcówki cienkie. Może ktoś wie co bym mogła jeszcze spróbować? słyszałam że picie herbaty z pokrzywy jest dobre na włosy ale czy to prawda???
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Podkradałam mamie ten Vichy dercos jak bywałam w domu
Rzeczywiście fajne te ampułki i widziałam różnicę nawet stosując raz w tygodniu. Jednak same w sobie do kupna te ampułki sa dla mnie za drogie więc.. Poza tym boję się alkgoolu w nich zawartego, nie wysusza na dłużsża metę? Ja ostatnio jestem fanką balsamu przeciw wypadaniu od Seboradinu - tanie, ogolnodostępne i NAPRAWDĘ hamuje wypadanie! Możecie mi nie wierzyć ale zastęp blogerek nie może się mylić 
-
CosmoSpa_com_pl
- Miła Kobietka
Wypadające włosy to dosyć częsty problem,szczególnie jeżeli używamy w nadmiernej ilości prostownicy i lokówki. Polecam na początek nakładać olejek arganowy lub rycynowy w celu odbudowy kondycji włosów.
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
Jeżeli nie pomogą powyższe sposoby to warto wybrać się na zabieg karboksyterapii lub mezoterapii.
Na wypadające włosy podobno pomaga siemię lniane nakładane w formie maski, jak i zażywane normalnie. Ja używam olejku arganowego do pielęgnacji włosów, mam taki 3 w 1 w sprayu bielendy, dobrze nawilża i wzmacnia włosy
No dobrze ale rozgraniczmy co która ma na myśli pisząc o wypadajacych włosach... w sensie że wypadaja od nasady bo sie łamia czy że wypadaja z cebulkami, bo to istotna róznica...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
- apo-discounter.pl
Warto stosować rewitalizujący tonik do włosów, który zawiera przede wszystkim olejek rozmarynowy. Składnik ten może być dodatkowo wzbogacony o wyciągi z liści chrzanu i rozchodnika, dzięki czemu włosy zostaną wzmocnione. Tonik taki zwykle nakłada się na wilgotne włosy 2 razy w ciągu dnia, a następnie delikatnie wmasowuje opuszkami palców w skórę głowy i zostawia bez spłukiwania.
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Szczerze mówiąc to polecam zacząć d od olejku arganowego który śmiało można nakładać na włosy plus maski białkowej,to w praktyce zdaje egzamin i poprawia ich kondycję. A jeżeli chodzi o szampon to koniecznie z dodatkiem skrzypu polnego.
Polecam zagęszczanie włosów. Myślałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak!
Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie. Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjść i wypytać o wszystko.
Wreszcie nie wstydzę się swoich rzadkich włosów .
Efekt natychmiastowy!
Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie!
Bardzo dyskretne, idealne
I nie widać, że miałam kiedyś problemy! Znajome mnie nie poznają
Zajrzyj na internet , tam mają wszystko opisane na ich stronie Beauty for You.
jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość
Cena – rozsądna, ale efekt jest tego warty!
Pozdrawiam
Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie. Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjść i wypytać o wszystko.
Wreszcie nie wstydzę się swoich rzadkich włosów .
Efekt natychmiastowy!
Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie!
Bardzo dyskretne, idealne
Zajrzyj na internet , tam mają wszystko opisane na ich stronie Beauty for You.
jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość
Cena – rozsądna, ale efekt jest tego warty!
Pozdrawiam
-
buziaczek88
- Miła Kobietka
Hej
pisałam to właśnie na innym forum:) mi na moje okropne "sianowate" włosy pomogło olejowanie i zwykłe żółtko:) stosowałam taka kurację dwa razy w tygodniu i moje włosy przestały garściami wychodzić stały się grubsze bardziej lśniące i mocniejsze. Może jest to stara, babcina metoda jednak mi pomogła. Chyba warto spróbować.
pisałam to właśnie na innym forum:) mi na moje okropne "sianowate" włosy pomogło olejowanie i zwykłe żółtko:) stosowałam taka kurację dwa razy w tygodniu i moje włosy przestały garściami wychodzić stały się grubsze bardziej lśniące i mocniejsze. Może jest to stara, babcina metoda jednak mi pomogła. Chyba warto spróbować.
-
dobradziewczyna906
Poczytaj w internecie na temat domowych maseczek. Naturalne składniki podziałają najlepiej.
Jeśli chodzi o fotografię produktową to mogę to polecić 
-
pretty woman
Ja polecam odżywkę z amułkach radical. Już po miesięcznej kuracji włosy rzeczywiście nie wypadają. Ampułki stosowałam przez miesiąc, teraz mam przerwę i za miesiąc znowu zacznę kurację. Warto spróbować. Tym bardziej, że ampułki można kupić taniej niż w aptece. Polecam sklep najwiekszerabaty.pl
- paproctaniosc
- Miła Kobietka
polecam oleje - pieknie wygladzaja, nawilżają wlosy
choć jest to troche upierdliwe to naprawdę warto sie w tym pomazać:)
zamiast stosować różne specyfiki, można by zastanowić się, jaka jest przyczyna wypadania włosów... Np. ostatnio dowiedziałam się o nużeńcu, małym pasożycie bytującym na skórze (głównie twarzy i głowy) powodując między innymi wypadanie włosów. Badanie kosztuje ok. 10 zł. Niestety większość ludzi ma go na skórze, ale jeśli nie daje objawów to nie ma potrzeby leczenia