medycyna estetyczna

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
prokurat
Jestem tu nowa :)

medycyna estetyczna

Post autor: prokurat »

Witam, moja przyjaciolka ma problem z mocnym poceniem sie. Naprawde jest to widoczne i niekomfortowe i szuka czegos co
na dluzej pomogloby jej to zwalczyc. Jedna z metod jest preparat blokujacy przewodnictwo nerwowo-miesniowe i chce je
wykonac ale w profesjonalnym salonie z dobrzymi opiniami, znacie takie?
marka4
Miła Kobietka

Re: medycyna estetyczna

Post autor: marka4 »

Niestety obawiam się, że tylko w dobrej klinice medycyny estetycznej znajdziesz rozwiązanie problemu. Może podpytaj w Magicznej Klinice, maja wiele lokalizacji a dr. Świercz który tam pracuje to doświadczony specjalista. Cos wymyśli i pomoże
Awatar użytkownika
Beata111
Miła Kobietka

Post autor: Beata111 »

Jeżeli blokery nie zadziałają to zawsze może zdecydować się na jakiś zabieg, zależy o jakie rejony chodzi bo przykładowo sama leczyłam nadpotliwość w krakowskiej klinice vesuna , ale leczyłam nadpotliwość pach i dlatego zdecydowałam się na zabieg thermidry. Zabieg ten jest przeznaczony tylko i wyłącznie dla tych okolic, efekty super sama nie sądziłam, ze tak szybko uda mi się rozwiązać tak wstydliwy problem jakim jest nadpotliwość.
cici29

Post autor: cici29 »

ja miałam mieć jonoforezę w klinice no takie coś bardziej wygodniejsze, ale jednak pomyslalam ze mozna sobie takie urzadzenie do jono kupic i w domu stosowac ( z tego co juz wczesniej wiedzialam ) , no udalo sie cos takiego znalesc, dokladnie electro antiperspirant, produkt naprawde swietny, wie jak czlowiekowi ulzyc, te nadmierne poty to byla masakra.....
Dagmara82

Post autor: Dagmara82 »

Moja przygoda z medycyną estetyczną zaczęła się stosunkowo niedawno, ale już wyrobiłam sobie dobre zdanie o klinice do której chodzę. Mowa o Unident Union we Wrocławiu. Zabiegi może nie należą do tanich, ale efekty są na prawdę wyraźne i myślę że warto raz na jakiś czas pozwolić sobie na taki luksus jak porządny zabieg upiększający
Awatar użytkownika
lusilla1

Post autor: lusilla1 »

Przyznam, że jest to mega duży dyskomfort dla niej, podejrzewam. Jeśli dla Twojej koleżanki, ma być to pomocne i wygodniejsze zarazem, to na pewno warto iść w tym kierunku.
]:-)
majasliwka

Post autor: majasliwka »

A nie lepiej najpierw z lekarzem porozmawiać zamiast od razu do kliniki medycyny estetycznej lecieć. Takie zabiegi nie są tanie.
Halirala
Miła Kobietka

Post autor: Halirala »

Medycyna estetyczna jest świetna, ale trzeba do niej podchodzić z głową. Ja uważam, że kluczem jest odnalezienie dobrego specjalisty. Korzystam od lat z usług Esderm i naprawdę polecam. Miałam u nich wykonywany zabieg Cosmofort i polecam. Ciało wygląda 100 razy lepiej.
Willga

Post autor: Willga »

Jesli chodzi o wygładzanie zmarszczek moge polecić klinike Dermed łódzka i dr Dorotę Żukowską
ODPOWIEDZ