Wyjazd spa
Wyjazd spa
Witam,
Które z miejsc polecacie na wyjazd we dwójkę?
Aries hotel spa
Nosalowy dwór Zakopane
Pozdrawiam
Które z miejsc polecacie na wyjazd we dwójkę?
Aries hotel spa
Nosalowy dwór Zakopane
Pozdrawiam
Re: Wyjazd spa
oba mają coś w sobie ale ja chyba zdecydowałabym się na ARIES Hotel & SPA jest bardziej zachęcający 
Minikredit online ohne schufa
-
karpandzia11
- Miła Kobietka
Ceny mnie czasem naprawdę przerażają. Szczególnie pakietów zabiegowych.
Sieraków Domki - wezaj.pl
Ja zamierzam pojechać z mężem na Sylwestra do SPA. Polecicie mi jakiś tani kurorcik?
Krwiomocz - jak leczyć: http://krwiomocz.net.pl/
Sylwester w SPA, ach marzenie! Ja polecam spa w zamku w Janowie Podlaskim. Piękna okolica... I jakie smaczne jedzenie!
zgadza się, rewelacyjne zabiegi dr ireny eris mają w janowie
nie wiem czy bym sie wybierała do spa gdzies w Polsce, ceny mają jak za granicą, chyba lepiej sobie jakąś wycieczkę w ciepłe miejsce zafundować;P
WK Serwis - Samsung
Niby tak, ale w Polsce też można się fajnie zrelaksować, jak jest dobre spa, a poza tym jest bliżej
Plusy i minusy, wiadomo. Ja Janów Podlaski bardzo lubię akurat odwiedzać, raz na jakiś czas, bo są to krótkie wypady weekendowe zazwyczaj. Na zagraniczne wakacje trzeba wziąć dłuższy urlop :p
-
monika_lzy
- Miła Kobietka
Polecam Truskawiec, ceny super i nie jest daleko jak ktoś jest z południa PL.
catering dietetyczny Warszawa
-
Mirabelka90
- Jestem tu nowa :)
ooo tak w Janowie ten zamek jest tak przepiękny, że wyjeżdżać się nie chce, a spa z prawdziwego zdarzenia
Dokładnie, tam do Janowa Podlaskiego aż chce się wracać 
Byłam kiedyś w SPA w Zakopanem. Bardzo polecam!
Popieram, Spa w Janowie Podlaskim jest jednym z lepszych w jakich byłam. Miła i dyskretna obsługa, mają świetnych specjalistów od masażu. Bardzo pozytywnie wspominam wizyty u nich;)
Majka2312 pisze:Popieram, Spa w Janowie Podlaskim jest jednym z lepszych w jakich byłam. Miła i dyskretna obsługa, mają świetnych specjalistów od masażu. Bardzo pozytywnie wspominam wizyty u nich;)
Mnie również się tam bardzo podobało. Spędziliśmy u nich z mężem bardzo fajny weekend mikołajkowy.
-
ola.makowska
Ja na wyjazd spa polecam bardzo Hotel Klimek SPA w Muszynie. Bardzo fajna i bogata strefa Wellness&SPA umożliwia wypoczynek na najwyższym poziomie. Okolica o każdej porze roku umożliwia spacery w pieknej scenerii, zimą można jeżdzić na nartach, latem spacerować. To świetne miejsce, w którym czuję się naprawdę luksusowo!
-
kamil22221w
W spa można spędzić dużo wolnego czasu. Sam ostatnio wysłałem żonę do spa.
Kancelaria Oddłużeniowa https://www.anty-dlug.pl/
-
ryszard333w2e
Moja żona na pewno pojedzie do spa bo warto tam pojechać. Każda kobieta powinna tam pojechać.
https://www.tarnowskiegory.info/
Polecam Hotel Skal w Ustroniu Morskim. Znajdziecie tam wszytko co potrzebne do wypoczynku. Baza spa z zabiegami orientalnymi, strefa masażu, zabiegi pielęgnacyjne na twarz, na ciało, odnowa biologiczna, strefa saun. Do tego super restauracja i świetne położenie, zaledwie 150 m od morza.