nocleg kraków
nocleg kraków
Szukam noclegu w Krakowie w okolicy Kazimierza... jakies propozycje?
Re: nocleg kraków
Mysle, ze Florian na pewno Ci sie spodoba. Tutaj masz wiecej info na ich temat: apartamenty-florian.pl
Oprocz apartamentow na Kazimierzu oferuja rowniez hotel na Pradniku, bylam w obydwu miejscach i moge Ci je serdecznie polecic, bedziesz zadowolona.
Oprocz apartamentow na Kazimierzu oferuja rowniez hotel na Pradniku, bylam w obydwu miejscach i moge Ci je serdecznie polecic, bedziesz zadowolona.
ooo i nagle po 10 minutach zarejestrował się ktoś tylko dla 1 posta..
kiepska reklama...
kiepska reklama...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Hosteli jest od groma, ale ja osobiście mogę polecić albo couchsurfing, albo airbnb. Nie tylko taniej, ale też można fajnych ludzi poznać.
Wynajem busów - Laurico
Jeśli jest się studentem albo singlem to coś takiego jest ok Jednak nie wiem czy jest to sensowna forma noclegu jeśli jest sie osobą podróżującą z rodzinką....Albo tym bardziej z małymi dziećmi. Nie jest to również opcja na romantyczny wypad.
W Krakowie proponowałabym wynająć sobie apartament Fajne są apartamenty Sun&Snow. Dobry standard, w pełni urządzona kuchnia. Zwylke na zamkniętych osiedlach z możliwością parkingu. I to w centrach miast.
W Krakowie proponowałabym wynająć sobie apartament Fajne są apartamenty Sun&Snow. Dobry standard, w pełni urządzona kuchnia. Zwylke na zamkniętych osiedlach z możliwością parkingu. I to w centrach miast.
Dla tych którzy chcą zaoszczędzić zawsze pozostaje coachsurfing, albo coś w tym rodzaju 
Stacja kontroli pojazdów - Witkowicka54.pl