Jastrzębia Góra

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Arowana14

Jastrzębia Góra

Post autor: Arowana14 »

Wybieram się do Jastrzębiej Góry, szukam noclegu o wysokim standardzie, znacie takie??
Sylvan
Jestem tu nowa :)

Re: Jastrzębia Góra

Post autor: Sylvan »

Sama nocowałam w Jastrzębiej tylko w pensjonacie, więc zbyt wysoki standard to nie był, ale byłam zadowolona :) W każdym razie baza noclegowa w tym mieście jest dobrze rozwinięta, więc na pewno na stronie podanej przez mą poprzedniczkę znajdziesz coś interesującego :)
okna PCV Wrocław
Barbara Karol
Miła Kobietka

Post autor: Barbara Karol »

Arowana14 pisze:Wybieram się do Jastrzębiej Góry, szukam noclegu o wysokim standardzie, znacie takie??
Niestety nie pomogę, ale mogę powiedzieć, że warto jechać do Jastrzębiej Góry. W gimnazjum byłam tam kilkakrotnie na koloniach. Mam naprawdę miłe wspomnienia.
Amaretto

Post autor: Amaretto »

Jeżeli szukasz jakiegoś niedrogiego hotelu to tutaj jest miejsce gdzie można znaleźć tanie noclegi w Jastrzębiej Górze. Polecam skoncentrowanie się na mniejszych pensjonatach, albo apartamentach ;) Moim zdaniem prywatność jest o wiele bardziej zachowana a ceny niższe niż w większych ośrodkach. My z mężem nad morze często wybieramy się poza sezonem ponieważ ceny są korzystniejsze a morze jest ładne o każdej porze roku.

Post moderowny.
alakam1

Post autor: alakam1 »

Polecam Ci hotel robotniczy mam nadzieję że jeszcze jest:P
gawel90

Post autor: gawel90 »

Najgorsze co może być to właśnie noclegi w hotelach robotniczych... nie ma nic gorszego!
Najlepsze miejsce na wakacje, to rejony Polski zalesione, jeziora oraz cisza i spokój. Czyli po prostu wczasy na Kaszubach! ;)
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

nie rozumiem jak można w ogóle polecać hotel robotniczy osobie, która wprost napisała, że szuka czegoś o wysokim standardzie
Awatar użytkownika
xena
Fajna Kobietka

Post autor: xena »

W ciemno możesz decydować się na Pensjonat Marmas (to jest ich strona SPAM). Fajne miejsce, o podwyższonym standardzie, działający właściwie przez cały rok. Istnieje również możliwość skorzystania z Jacuzzi czy SPA. Jednym słowem, nudzić się tam nie można.
Ostatnio zmieniony czw cze 27, 2013 1:48 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
jasama
Miła Kobietka

Post autor: jasama »

Ja byłam w tym roku, jeszcze przed sezonem (ostatni tydzień czerwca). Sama miejscowość mała i średnio ciekawa. Spokojna, dobra na spacery, piękny wysoki klif, ale uciążliwy, jeśli wybieramy się na plażę z dzieckiem. Wokół turyści to głównie emeryci i rodziny z dziećmi. Byłam w Domu Wczasowym PaASJA i polecam, bardzo czysto, pokoje ładnie urządzone, świetne miejsce dla rodzin z dziećmi, bo jest sala zabaw w środku i plac na zewnątrz.
Awatar użytkownika
madzia24

Post autor: madzia24 »

Najlepiej wejść na relaximo i tam posprawdzać oferty noclegów, lub jakikolwiek inny katalog, akurat takich stron nie brakuje.
Samcia

Post autor: Samcia »

Jak chcesz, to zobacz sobie bazę noclegową,z której korzystam przy dalszych podróżach: SPAM - ogólnie Jastrzębia Góra jest cudowna - a jesienią wszystkie nadmorskie miejscowości mają swój klimat. Z tego co pamiętam, to z J.G. jeździłam do Władysławowa i dalszych miast - no, ale to przy dłuższych wyjazdach. Można wziąć rower - polecam - bo jest tam dużo tras rowerowych i można spędzić aktywnie wolny czas (chyba, że pogoda nie dopisze ...). Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony czw wrz 19, 2013 12:31 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie SPAMować forum
eDom

Post autor: eDom »

Jeśli poszukujecie nocleg w Jastrzębiej Górze, to zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Liczymy, że znajdziecie nocleg spełniający Wasze oczekiwania :) SPAM
Ostatnio zmieniony pn wrz 30, 2013 7:47 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie SPAMować forum
ODPOWIEDZ