wygląd
-
wstydliwa94
- Jestem tu nowa :)
wygląd
Hej,
Mam pytanie bardziej do Panów:
Jaki jest wasz ideal kobiety pod względem wyglądu?
Wolicie małe czy duże piersi?
I co najważniejsze czy uda i pupa powinny być duże?
Mój facet mówi ze uwielbia duże uda, lecz nie wiem czy mówi to by mi nie sprawić przykrości bo takie mam, czy naprawdę je lubi.
Jak myślicie?
Mam pytanie bardziej do Panów:
Jaki jest wasz ideal kobiety pod względem wyglądu?
Wolicie małe czy duże piersi?
I co najważniejsze czy uda i pupa powinny być duże?
Mój facet mówi ze uwielbia duże uda, lecz nie wiem czy mówi to by mi nie sprawić przykrości bo takie mam, czy naprawdę je lubi.
Jak myślicie?
-
Pletwa Reborn
Re: wygląd
Raczej facetom nie podobają się grube uda (co najwyżej estetycznie szersze biodra, ale nie uda), przecież ideał kobiety to długaśne chude nóżki. Oczywiście twój chłopak może być jednym z wyjątków 
-
wstydliwa94
Oczywiście nie mówimy tu o monstrualnie gróbych udach tylko trochę większych niż normalnie. Mam 171 cm wzrostu i waze 63 kg wiec nie ma tragedii. Ale wiem że faceci napalają sie na Nicki Minaj a ona ma strasznie duze uda.Pletwa Reborn pisze:Raczej facetom nie podobają się grube uda (co najwyżej estetycznie szersze biodra, ale nie uda), przecież ideał kobiety to długaśne chude nóżki. Oczywiście twój chłopak może być jednym z wyjątków
Nie sugeruj się tym co faceci lubią, gdyż inni wolą duże piersi, inni średnie, małe.
Jedni lubią wieszaki (choć zazwyczaj homoseksualni styliści, którzy chcą aby kobieta wchodziła w każdy ciuch) lub wysportowane ciało a drudzy lubią, gdy kobieta ma trochę tego ciałka. Jeszcze inni uwielbiają puszyste. Także są gusta i guściki. Zasugeruj się tym, co lubi Twój własny mężczyzna.
Ideałem nie jest kobieta o nogach jak patyki.
Masz 171cm i ważysz 63kg, więc nie masz grubych ud. Masz normalne, naturalne kobiece kształty. Za takie kształty ''zabijali się'' mężczyźni zanim media zaczęły promować i wymuszać na kobietach smuklutkie sylwetki. A nie każdy mężczyzna marzy o modeleczce. Owszem wyglądają jak wyglądają, ale zauważ, że większość mężczyzn i tak wybiera kobiety o innych kształtach.
Także chyba o czymś to świadczy?
Jedni lubią wieszaki (choć zazwyczaj homoseksualni styliści, którzy chcą aby kobieta wchodziła w każdy ciuch) lub wysportowane ciało a drudzy lubią, gdy kobieta ma trochę tego ciałka. Jeszcze inni uwielbiają puszyste. Także są gusta i guściki. Zasugeruj się tym, co lubi Twój własny mężczyzna.
Ideałem nie jest kobieta o nogach jak patyki.
Masz 171cm i ważysz 63kg, więc nie masz grubych ud. Masz normalne, naturalne kobiece kształty. Za takie kształty ''zabijali się'' mężczyźni zanim media zaczęły promować i wymuszać na kobietach smuklutkie sylwetki. A nie każdy mężczyzna marzy o modeleczce. Owszem wyglądają jak wyglądają, ale zauważ, że większość mężczyzn i tak wybiera kobiety o innych kształtach.
Także chyba o czymś to świadczy?
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
Pletwa Reborn
Warto dodać, że liczy się przede wszystkim całokształt, który ładnie zlewa wszystkie zalety i wady wyglądu. Jak wszystko dobrze przypasuje to wady staną się zaletami.
Mężczyźni mają różne gusta, tak jak kobiety, jednak powaznie patrzą na kobietę przez pryzmat jej charakteru. Spójrz na związki dookoła! Czy wszystkie szczęśliwe małżeństwa wyglądają jak modele i modelki? - Nie 
skoro tak mówi to czemu nie wierzyć? każdy lubi co innego, jedni gustują w blondynkach inni w brunetkach,
piersi to podejrzewam, że każdy woli większe albo ogromne
a małe? no cuż nie sądze pewnie tak mówią, żeby paniom nie było przykro,
a jeżeli chodzi o uda to nie mam pojęcia, nie wiedziałam, że to też bierze się pod uwagę
ale jest to możliwe dlaczego nie, niektórzy faceci np wolą pulchniejsze panie od tych szczuplejszych,
co kto lubi
piersi to podejrzewam, że każdy woli większe albo ogromne
a jeżeli chodzi o uda to nie mam pojęcia, nie wiedziałam, że to też bierze się pod uwagę
co kto lubi
Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
http://www.zeltros.co.uk
- HarleyQuinn
Myślę, że prawdziwie kochający mężczyzna swój ideał widzi w partnerce. Jeśli kobieta ma duże piersi - jej mężczyzna automatycznie takie uwielbia i na odwrót, jeżeli facet nosi zarost to jego partnerka wręcz szaleje na tym punkcie. Wszystko musi opierać się na obustronnym, szczerym uczuciu.
Mój mężczyzna na przykład, nigdy nie zwracał szczególnej uwagi na kolor włosów. Odkąd jesteśmy razem, wyznał mi, że bardzo podoba mu się blond właśnie dlatego, że zakochał się we mnie, gdy miałam włosy tego koloru.
Mój mężczyzna na przykład, nigdy nie zwracał szczególnej uwagi na kolor włosów. Odkąd jesteśmy razem, wyznał mi, że bardzo podoba mu się blond właśnie dlatego, że zakochał się we mnie, gdy miałam włosy tego koloru.
Geniusz oznacza nieskończoną zdolność pokonywania trudności.