Wybór bielizny
-
paula
Wybór bielizny
jaką zakładacie bieliznę dla swoich ukochanych?
chodzi mi konkretnie o taką seksowną ale jednak mimo wszystko schludną, czy raczej wręcz wyuzdaną?
zakładacie dla swoich panów haleczki, koszulki, gorsety, czy raczej coś bardziej odważnego, np. jakiś strój policjantki?
chodzi mi konkretnie o taką seksowną ale jednak mimo wszystko schludną, czy raczej wręcz wyuzdaną?
zakładacie dla swoich panów haleczki, koszulki, gorsety, czy raczej coś bardziej odważnego, np. jakiś strój policjantki?
Re: Wybór bielizny
Jako facet powiem - pończocha + szpilka + gorset = 24 godzinna erekcja
ten mix jest zawsze dobry 
Dokładnie. Inne ciuszki też wchodzą w grę.UtoleK pisze:Jako facet powiem - pończocha + szpilka + gorset(...)
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
paula
noo widzę że jednak panowie wolą bardzo skąpą bieliznę 
a co powiedzielibyście na bieliznę typu "nic na sobie"?
Ja też wybieram opcje z gorsetem albo długą przeźroczystą koszulę typowo nocną z piękną drogą bielizną Mojemu się podoba
Nie
Fajnym dodatkiem jest opalone ciało
Fajnym dodatkiem jest opalone ciało
ja ostatnio widziałam w tym outlecie online taką bieliznę i zastanawiałam się nad kupnem, ale potem stwierdziłam, ze chyba głupio czułabym się paradując w takim czymś i wybrałam normalny zestaw biustonosz i koronkowe stringi

Ostatnio zmieniony śr sty 23, 2013 11:34 am przez bettti86, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubią, niekoniecznie skąpą ale ładnie wyglądającą. Myślę, że facetowi sprawia więcej frajdy rozbieranie kobiety z tych wszystkich fatałaszków niż gotowe, nagie ciało. To tak jakby odpakowywali prezent. Oni lubią popatrzeć na bieliznę.paula.x111 pisze:noo widzę że jednak panowie wolą bardzo skąpą bieliznę
Droga? Kochana są takie, które mieszczą się w kwocie 50-70 zł i są naprawdę śliczne. Wystarczy poszukać. Ja zamawiam z internetowych sklepów lub na allegro jak się jakaś ładna trafi. Duży wybór jakościowo, wizualnie i cenowo.paula.x111 pisze:a czy ta droga extra bielizna musi być koniecznie koronkowa?
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Generalnie komplecik całkiem spoko, niemniej uważam, że cześć górna czyli ten pseudo gorsecik wg. mojego gustu już tu nie pasuje, wystarczyłby ładny koronkowy stanik push-up, lub gorset ale sztywny. Przebieranki zawsze są fajne, a to w co się przebrać to już kwestia gustu.bettti86 pisze:ja ostatnio widziałam w tym outlecie online taką bieliznę i zastanawiałam się nad kupnem, ale potem stwierdziłam, ze chyba głupio czułabym się paradując w takim czymś i wybrałam normalny zestaw biustonosz i koronkowe stringi
Komplecik fajny, ale ten "gorsecik" nie pasuje jeśli ktoś ma inną figurę niż ta smukła pani na zdjęciu.
może faktycznie ten gorset taki trochę dziwny, ale mniej niż on to mnie zastanawia kwestia pończoch...czy jakaś kobieta to w ogóle nosi? bo ja przyznam, że do najmłodszych nie należę, a pończochy miałam na sobie tylko raz...na studniówce i to jeszcze samonośne, bez żądnego paska, trudno mi sobie siebie wyobrazić jak ide w czymś takim...np. do pracy 
-
paula
ja bardzo często je zakładam ;P
co prawda zawsze wtedy gdy mamy mieć z moim ukochanym miły wieczór
ale często jest tak że zakładam je u siebie w domu, on po mnie przyjeżdża, po drodze idziemy jeszcze na spacer albo na jakieś szybkie zakupki (byśmy nie zgłodnieli).
I nigdy mi nie spadły a są samonośne. Nie mam do nich żadnych dodatkowych pasków które podtrzymują je na nogach. Po prostu silikonowo trzymają mi się na udach
tego nawet nie czuć na nogach, tyle tylko że ja mam (moim zdaniem) dość grube uda i po np. 2-3 godzinach chodzenia w nich zaczyna mnie już to drażnić
co prawda zawsze wtedy gdy mamy mieć z moim ukochanym miły wieczór
I nigdy mi nie spadły a są samonośne. Nie mam do nich żadnych dodatkowych pasków które podtrzymują je na nogach. Po prostu silikonowo trzymają mi się na udach
tego nawet nie czuć na nogach, tyle tylko że ja mam (moim zdaniem) dość grube uda i po np. 2-3 godzinach chodzenia w nich zaczyna mnie już to drażnić
Generalnie lubię ładną bieliznę i tak mam od kiedy pamiętam. Nawet kiedy byłam sama, kupowałam koronkowe majtki, a nie jakieś bawełniane figi. Teraz uwielbiam bokserki z koronki, albo też koronkowe stringi. Od swojego chłopaka z kolei dostałam ostatnio gorset skórzany z odsłoniętymi piersiami i on uwielbia, kiedy kocham się z nim ubrana w ten gorset i szpilki 
-
paula
ja sama kupuje tego typu (nazwijmy to...) stroje. Co prawda dostałam od niego komplet bielizny ale jednocześnie jak sama kupie coś takiego to wiem gdzie jest umiar
chociaż powiem szczerze że zamiast jakichś niewygodnych gorsetów wolę prześliczne koronkowe koszulki (np. takie: http://www.bazarek.pl/produkt/2096525/a ... zulka.html)
są one dla mnie schludniejsze i czuję się w nich lepiej
są one dla mnie schludniejsze i czuję się w nich lepiej
Jakaś na pewno w tym i ja.bettti86 pisze:może faktycznie ten gorset taki trochę dziwny, ale mniej niż on to mnie zastanawia kwestia pończoch...czy jakaś kobieta to w ogóle nosi? bo ja przyznam, że do najmłodszych nie należę, a pończochy miałam na sobie tylko raz...na studniówce i to jeszcze samonośne, bez żądnego paska, trudno mi sobie siebie wyobrazić jak ide w czymś takim...np. do pracy
-
paula
samonośki (tak nazywam tego typu pończochy) są dla mnie czymś co jest zarezerwowane tylko dla mojego ukochanego. Nie noszę ich na co dzień, ale jeśli wiem że idziemy np. na spacer a jest pogoda w miarę fajna to zakładam je. Nie ubieram do tego jakiejś super krótkiej kiecki bo nie chcę wyjść na ...noo wiadomo
ale my się bardzo wygłupiamy na spacerach i mimo chodem ta jego rączka spadnie poniżej pośladków.. i wtedy ma miłą niespodziankę (a ja pewność że seks będzie udany) 
ps. lubię w taki sposób drażnić mojego X.
Nie wiem czy panowie to lubią ale dla mnie to jest wręcz pobudzające jak widzę że musimy nagle zmienić plany spacerowe bo koleżka mojego X zaraz nie wytrzyma
ps. lubię w taki sposób drażnić mojego X.
Nie wiem czy panowie to lubią ale dla mnie to jest wręcz pobudzające jak widzę że musimy nagle zmienić plany spacerowe bo koleżka mojego X zaraz nie wytrzyma
Zdecydowanie, samonośki lepiej zakładać dla swojego faceta niż wychodzić w nich na miasto.
-
paula
to zależy też do czego i z jakiej okazji je ubierasz 
ja ubierałam (jak była znośna pogoda) na spacer z główną myślą że podjaram swojego faceta nimi
ja ubierałam (jak była znośna pogoda) na spacer z główną myślą że podjaram swojego faceta nimi
Nie czułabym się dobrze ubierając je na wyjście. To raczej takie bardziej krępujące i wolałabym żeby tylko mój mnie w nich widział niż całe miasto.
Mój się jara zwykłymi zakolanówkami gdy je zakładam do wyjścia.
-
julkakulka92
- Jestem tu nowa :)
http://joytoys.pl/produkty_wszystkie/r_ ... zoch--193/
oni są wzrokowcami i, tak jak wyżej dziewczyny piszą, równie wielką przyjemność sprawia im gonienie króliczka jak i efekt koncowy;)
ostatnio kupiłam coś takiego tylko w czerwieni- mój oszalał:)
http://zatarra.pl/product-pol-505-Lupol ... -1319.html
i oczywiście pończoszki:)
ostatnio kupiłam coś takiego tylko w czerwieni- mój oszalał:)
http://zatarra.pl/product-pol-505-Lupol ... -1319.html
i oczywiście pończoszki:)
-
dylsien
Ostatnio kupiłam taki gorset:

Mąż jest zachwycony

Mąż jest zachwycony
Ostatnio zmieniony wt cze 18, 2013 12:39 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę o wklejanie obrazków
Powód: proszę o wklejanie obrazków
Stringi koronkowe czerwone/czarne, stanik koronkowy pod kolor i tyle w temacie 
Tanie sprzątanie poznań
Hej jestem tu nowa na forum i z racji tego wypowiem się w tym temacie
Jestem z moim chłopakiem już 5 lat. Razem mieszkamy na naszym wspólnym mieszkaniu
Specjalnie dla mojego Ł. zakładam najczęściej koronową bieliznę stringi + stanik push up
Ostatnio zakupiłam sobie taki komplecik http://z2.ibutik.pl/ibutik399/7c3900fb00061a414d4d1ccc Koronkowe stringi podniecają mojego chłopaka do tego stopnia że bieliznę ze mnie wręcz zrywa
http://www.intymna.pl/s29414,produkt#ut ... aign=Ceneo