Wspólne odchudzanie

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Pusia33
Jestem tu nowa :)

Wspólne odchudzanie

Post autor: Pusia33 »

Cześć dziewczyny :) Jestem z Warszawy -Mokotow i szukam kolezabki ktora jak ja ma do zrzucenia około 20 kg i więcej:) Wspolma motywacja i ćwiczenia,zawsze we dwie raźniej przez to przejść. Jeszcze jak złapiemy wspolny język to i możemy się zaprzyjaźnić.Pozdrawiam
anetka32

Re: Wspólne odchudzanie

Post autor: anetka32 »

Hej
Chętnie będę wspierać i walczyc z Toba :-) bedzie siła .
Z jaką wagą startujesz ? Ja do zżucebia na paczatek 20 kg czekam na info . ;-)
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

A jakas pomoc dietetyka czy cos? W Warszawie jest fajna klinika leczenia otyłosci w szpitalu Medicover ja tam chodzilam. Mialam ogromne wsparcie specjalistów, diete ulozona typowo pode mnie :) udało mi sie wygrac z nadwaga
Ewelkuś

Post autor: Ewelkuś »

Mając problem z rzuceniem zbędnych kilogramów zdecydowałam się na skorzystanie z diety pudełkowej we Wrocławiu. Dzięki temu nie musiałam się martwić zachowaniem odpowiednich proporcji podczas gotowania, aby zachować bilans kaloryczny oraz zadbać o zdrową i zbilansowaną dietę.
tania30

Post autor: tania30 »

Whoow super inicjatywa, trzymam kciuki za Was! Możecie jeszcze sobie dorzucić fajne programy odchudzające typu Chiashake aby szło to dwutorowo. Motywacja i dobre odżywianie ibędzie git
MartaMM
Miła Kobietka

Post autor: MartaMM »

Dziewczyny, ja tez jestem w trakcie odchudzania:)! To już mój 3 miesiąc i ajk na razie udało mi się zrzucić 8 kg:) Wszystko dzięki temu, ze nie gotuję sama tylko zamawiam catering z Wygdonejdiety, oni zapewniają mi pełnowartościowe i zdrowe posiłki z odpowiednią kalorycznością;)
miroslaw22323

Post autor: miroslaw22323 »

Bardzo ciekawy wątek. Naprawdę można się bardzo dużo dowiedzieć.
biuro nieruchomości milanówek
Karina_28
Miła Kobietka

Post autor: Karina_28 »

MartaMM pisze:Dziewczyny, ja tez jestem w trakcie odchudzania:)! To już mój 3 miesiąc i ajk na razie udało mi się zrzucić 8 kg:) Wszystko dzięki temu, ze nie gotuję sama tylko zamawiam catering z Wygdonejdiety, oni zapewniają mi pełnowartościowe i zdrowe posiłki z odpowiednią kalorycznością;)
Też zamawiam Wygodnądietę. Zapewniają mi 5 posiłków dziennie i to bardzo smacznych;) Taka dieta się nie nudzi i znacznie łatwiej mi na niej wytrwać :)
Monisia80
Miła Kobietka

Post autor: Monisia80 »

Ooo super, ze sie wspieracie. Jak Wam idzie?
JuliaBed
Miła Kobietka

Post autor: JuliaBed »

My z mężem też właśnie zamawiamy sobie catering z Wygdinejdiety:) Fajnie bo mają kilka opcji diety do wyboru więc każdy znajdzie coś dla siebie a posiłki są na prawdę smaczne i apetycznie podane:)
wiki855
Miła Kobietka

Post autor: wiki855 »

Jak dla mnie nejalepszy catering w Warszawie to Wygodna dieta polecam najsmaczniejsze posiłki serwują .
Majka2312
Miła Kobietka

Post autor: Majka2312 »

wiki855 pisze:Jak dla mnie nejalepszy catering w Warszawie to Wygodna dieta polecam najsmaczniejsze posiłki serwują .
Ja co prawda nie z Warszawy ale w moim mieście też Wygodnaideta jest i z czystym sumieniem mogę ją polecić:) Jedzonko jest różnorodne, kolorowe, świeże i smaczne. Taka dieta się nie nudzi i nie jest ciężka a dzięki temu znacznie łatwiej na niej wytrwać:)
Olkka
Miła Kobietka

Post autor: Olkka »

U mnie dieta pudełkowa też świetnie zdaje egzamin. Mam niewiele czasu na gotowanie a dzięki Wygodnejdiecie nie muszę się tym martwić. Karmią na prawdę dobrze, posiłki są różnorodne i dobrze doprawone, świeże, kolorowe i apetycznie podane. Dla mnie to super rozwiązanie.
Laraka
Miła Kobietka

Post autor: Laraka »

My właśnie tak z koleżanką przeszłyśmy razem na dietę pudełkową i efekt i u mnie i u niej jest bardzo korzystny. Zamawiamy wyżywienie w firmie Dietering. Jest to wygodna opcja, codziennie pod drzwi mamy dostarczony zestaw - 5 posiłków, smacznych, ładnie podanych i dobrze doprawionych. Wszystko odpowiednio zbilansowane i o określonej kaloryczności.
Awatar użytkownika
temard

Post autor: temard »

Ja to jestem ciągle na diecie...zawsze wystrzegałam się skorzystania z pomocy specjalisty, ale teraz z perspektywy czasu myślę, że to jest jednak dobra opcja. Człowiek ma wsparcie psychiczne i nie rozwali sobie metabolizmu ciągłym odchudzaniem i efektem jojo.
Wczasy odchudzające
Allie
Fajna Kobietka

Post autor: Allie »

Pokrzywa pita REGURALNIE. Należy jednak pamiętać by po miesięcznej kuracji zrobić około 2-3 tyg przerwy.

Ogólnie ziół polecanych w odchudzaniu jest wiele, polecam zajrzeć sobie na stronę:
dieta-f10.html" class="auto-link" rel="dofollow">odchudzanie/">https://loremvit.pl/ziola-na-odchudzanie/

Jest tutaj artykuł o tym jakie zioła mają odchudzające oraz oczyszczajace działanie. Musicie jednak wiedzieć, ze podstawą powinna być zdrowa dieta oraz aktywność fizyczna. Bez aktywności fizycznej oraz wprowadzenia odpowiedniej diety, żadne zioła nie pomogą....
wilexen490

Post autor: wilexen490 »

Jeśli chcecie schudnąć szybko to chyba najlepszy sposób są to suplementy, sprawdzone możecie znaleść tutaj:

dietalux.wordpress

(wklejcie link w przeglądarke i znajdziecie)
aneta148

Post autor: aneta148 »

Cześć,
I jak udało się schudnąć?
Czy nadal szukasz może osoby do wspolnego odchudzania, motywowania się.
Filips90

Witajcie

Post autor: Filips90 »

Chętnie moge wam podeslac link na Moja str czy tez link na produkt na odchudzanie.

Jeśli macie pytania prosze o kontakt na prv. :D
Filip 8-)
Ronumyo
Miła Kobietka

Post autor: Ronumyo »

Jeśli macie trudne dni, to w tym programie https://programkrolow.pl/dolacz/ mają gotowe produkty, które mogą być świetnym rozwiązaniem, aby nie zwariować na punkcie jedzenia. Czy ktoś z was miał okazję je spróbować? Chętnie poznam wasze opinie na ten temat.
Awatar użytkownika
esteban66

Post autor: esteban66 »

Skuteczne odchudzanie to od zawsze jest gorący temat dyskusji specjalistów. Wiemy już, że drogą do szczupłej i zdrowej sylwetki wcale nie jest głodowanie. Coraz bardziej jesteśmy też świadomi, że ćwiczenia, choć ważne, nie zapewnią szczupłej sylwetki i muszą być tylko dodatkiem do właściwej diety.
odżywki białkowe - pomoc w walce o szczupłą sylwetkę
tempo89

Post autor: tempo89 »

Hej, dziewczyny jestem i ja :)
Również chciałabym zrzucić kilka (dokładnie to 5kg). Moim największym problemem jest lenistwo (bardzo nie lubię ćwiczyć, żadne siłownie nie wchodzą w grę ani inne zajęcia), a siedząca praca nie ułatwia.
Chciałabym żebyśmy motywowały się tutaj do aktywności fizycznej - wybieram wersję "ćwiczę w domu"
Kiedyś ćwiczyłam z Mel B i robiłam skalpel Chodakowskiej, ale to była masakra.
Dzisiaj pierwszy trening póki mam spokój i ciszę w domu.
Hivaa
Fajna Kobietka

Post autor: Hivaa »

Catering pudełkowy od https://fit-micha.pl/ działa aż w 20 miastach w Polsce, gdzie oferują Ci testowy dzień za 34,99 zł. Mają smacznie, z sezonowych produktów i przede wszystkim świeżo. Jak się zdecydujesz na zamówienie, to zostawiam Ci kod Micha35, który da Ci tyle rabatu na całość.
ODPOWIEDZ