Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ja ogólnie jestem zdania że niemieckie produkty lepsze niż polskie
nawet głupie mydło, do rąk a póki mam okazję to korzystam
a mąż podziela moje zdanie
kupiłam ostatnio z babcinej apteczki Joanny, ale nie jestem zadowolona. Ze Shwarzkopfa mam do włosów farbowanych - to trochę męczy mi włosy i szybko przetłuszcza.
Wciąż szukam fajnego, lekkiego szamponu dla moich uporczywie szybko przetłuszczających się włosków
Kornelka a słyszałaś może o szamponach marki CeCe? Ja stosuję je od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona Nie obciążają włosów i bardzo dobrze oczyszczają. Dzięki temu włosy praktycznie wcale sie nie przetłuszczają. O ile wcześniej musiałam je myć praktycznie codziennie to teraz wystarczy mi raz na 2-3 dni.
Fajna jest również ich nowa seria do wypadających włosów CeCe Med Prevent Hair Loss - zakupiłam sobie odżywkę i widzę znacznie mniej kosmyków na szczotce a wcześniej miałam dość duży z tym problem.