Biotebal

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Beatuś
Jestem tu nowa :)

Biotebal

Post autor: Beatuś »

Tak jak w tytule, czy ktoś z was stosował ?
Jak tak to jak długo trzeba je brać żeby zauważyć efekt?
Misia20

Re: Biotebal

Post autor: Misia20 »

Ja stosowałam. Jestem bardzo zadowolona i na pewno powtórzę kurację. Minimum 3 miesiące należy stosować, by były efekty. :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Ja stosowalam i u mnie efekty byly po 1 miesiacu. Ale pytanie czy wlosy czy paznokcie?
I czy robisz cos jeszcze?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
czarujaca.1988

Post autor: czarujaca.1988 »

ja też stosowałam i byłam mega zadowolona. Włosy stały się bardzo lśniące i wizualnie wydawały się gęstsze. Na pewno przestały wypadać i stały się mocniejsze. A na tym właśnie mi zależało, bo od długotrwałego stresu i dużej ilości chloru w wodzie włosy wychodziły mi garściami .....
ale na szczęście pomogła biotyna, to nawet nie musi być biotebal, może być na przykład vitapil, można też pić skrzyp i pokrzywę w saszetkach zaparzone razem- polecam!
aga2284

Post autor: aga2284 »

Stosowałam Biotebal, trochę pomogło, ale mnie bardziej przysłużył się Vitapil.
Margareta888

Post autor: Margareta888 »

Kiedyś stosowałam, ale krótko musiałabym znowu sobie kupić i zrobić sobie dłuższą kurację.
Awatar użytkownika
teremka
Miła Kobietka

Post autor: teremka »

Kiedyś używałam. Ostatnio zaczęłam stosować zwyczajne połączenie skrzypu, pokrzywy i cynku i działa tak samo, a koszt polowe niższy.
ODPOWIEDZ