Gdzie kupić kosmetyki
Gdzie kupić kosmetyki
Cześć dziewczyny! Co sądzicie o naturalnych kosmetykach? Teraz jest taki boom na to, a ja się zastanawiam, czy te „naturalne kosmetyki” to rzeczywiście są takie naturalne i bezpieczne? Czy to może tylko taki chwyt marketingowy? Te, które do tej pory stosowałam były takie średnie, może ja źle wybieram? Mam skórę raczej tłustą i zastanawiam się, czy taka delikatna pielęgnacja w ogóle mojej cerze służy.
Re: Gdzie kupić kosmetyki
Jak masz tlusta skore to naturalne powinny byc fajne, np. jak ja uzywam krem buatic to on ma forme bardziej wodnistego serum niz tlustego kremu i dziala naprawde fajnie, zwlaszcza jezeli chodzi o nawilzanie skor i jej odzywianie. No i producenci naturalnych kosmetyków jak ten często mają opcje zamowienia bezposrednio od nich do np. paczkomatu, a teraz to jest chyba bardzo wskazane podczas epidemii.
Ale najlepiej ogolnie poczytac sobie np. recenzje produktów na KWC wizażu.
Ale najlepiej ogolnie poczytac sobie np. recenzje produktów na KWC wizażu.
Jak chcesz zadbać o pielęgnację skóry w domu i szukasz całkowicie naturalnych produktów to polecam zajrzeć do sklepu https://e-naturalne.pl/. Mają bardzo dużo różnych produktów w sprzedaży i faktycznie to co się u nich pojawia to w pełni naturalne kosmetyki więc bez obaw możesz się decydować na to, by u nich kupować. Można też liczyć na naturalne oleje, którymi będzie można zadbać o wygląd skory.
-
majeczka998
- Jestem tu nowa :)
Nie bój się zamawiać przez internet. Jeżeli szukasz fajnej strony z kosmetykami, polecam https://patandrub.eu/. Wszystkie produkty to w 100% naturalne kosmetyki które działają szybko i skutecznie. A do tego jak pachną 
Warto zgłosić się do konsultantki kosmetycznej, która doradzi Ci co wybrać
Profesjonalna konsultantka kosmetyczna. Masz pytania? Jestem do dyspozycji!
Ja sporo kosmetyków naturalnych kupuje, głownie na bazie olejów, bo sporo sie naczytałam o nich swego czasu i odkąd wypróbowałam to stosuje non stp bo efekty daja niesamowite, lepsze niż najdroższe kremy czy balsamy. No i w Pachnącej Krainie najczęsciej kupuje kupuje, bo tam mam moje ulubione kosmetyki włąśnie , a ostatnio też do dezynfekcji kupiłam, bo jako nieliczni cen nie podnieśli na te produkty
W różnych miejscach kupuję, zazwyczaj zachodzę do drogerii, mam bzika na punkcie produktów do kąpieli
staram się wybierać te z fajnymi składami, lubię olejki kneipp, te małe. W weekend robię sobie spa w wannie, super relaks.
Ostatnio kupiłam olejek i kryształki do kąpieli z soli kneipp. Dzisiaj sobie zrobie SPA w wannie 
ja stosuje tylko kosmetyki naturalne i od dluzszego czasu zamawiam sobie z ecobotox, mam od nich olejek z opuncji figowej i uwazam, ze to mega dobrodziejstwo, na zmarszczki dziala rewelacyjnie!!
po miesiacu regularnego stosowania widac juz fajne rezultaty
Ja kupuje online albo w Hebe czy Rossmanie.
tez stosowalam kilka kosmetykow naturalnych za niektore zaplacilam niemale pieniadze i jakos efektow brak. dlugo szukalam produktow ktore spelnia moje oczekiwania i kolezanka polecila mi novaclear - sa to dermokosmetyki duzo lepszy sklad i dzialanie niz zwykle kosmetyki z drogerii. moje ulubione produkty od nich to seria atopis ktora swietnie nawilza skore, jest delikatna dla skory. bardzo lubie tez kremy z filtrem ktore nadaja sie rowniez pod makijaz, no i pomadki ochronne - sa rewelacyjne!
Ja uzywam tylko naturalnych kosmetykow
Lubie weganska serie botanical clays z bielendy bo nawilza regeneruje i oczyszcza skóre bazujac na zielonej i rozowej glince 
Warto wybierać dobre kosmetyki, sprawdzone, z dobrymi składami, np. olejami. Ja niedawno odkryłam markę Solverx, mam od nich balsam do ciała i żel pod prysznic, mam skórę suchą skłonną do podrażnień, a te produkty ją ratują i nawilżają na dłużej niż na godzinę.
Też ostatnio przestawiłam się na kosmetyki Solverx i zakochałam się w nich. Poleciła mi je moja kosmetyczka i przyznam, że są świetne dla mojej delikatnej skóry. Od niedawna stosuję ich HomeSet dla skóry wrażliwej. Żel, tonik i krem gdzie w tych trzech krokach codziennej pielęgnacji skóra staje się niesamowita w dotyku i wygląda świetnie. Dodatkowy plus za to, że te kosmetyki są VeganFriendly.
A słyszałam o ich kosmetykach, najbardziej ciekawi mnie krem do twarzy z serii sensitive widziałam, że ma oleje w składzie, szukam czegoś dobrego składowo i nawilżającego może się skuszę.
Mogę podpytać kosmetyczkę jak będę następnym razem. Wiem, że producent na pewno dawał możliwość szkoleń z których korzystała. Ja teraz zamówiłam sobie ich żel do mycia twarzy i demakijażu. Jestem bardzo ciekawa działania.Ważka225 pisze:A słyszałam o ich kosmetykach, najbardziej ciekawi mnie krem do twarzy z serii sensitive widziałam, że ma oleje w składzie, szukam czegoś dobrego składowo i nawilżającego może się skuszę.
hej ja polecam sklep https://skleppieknoscdnia.pl/ - znajdziecie tam mnóstwo luksusowych bardzo dobrych marek - m.in. Biologique Recherche
A ja ostatnio kupiłam sobie balsam z tej firmy SOLVERX, bardzo fajnie nawilża, szybko się wchłania i ma ładny delikatny zapach.
Ja przeważnie kupuje przez internet bo jest dużo taniej. A jeśli chodzi o marki to annabelle minerals. Mają dobrej jakości kosmetyki i akcesoria. Ostatnio kupiłam pędzel do rozświetlacza i jest nie do zdarcia.
Wika29 pisze:A ja ostatnio kupiłam sobie balsam z tej firmy SOLVERX, bardzo fajnie nawilża, szybko się wchłania i ma ładny delikatny zapach.
O, może dla mojej suchej skóry też byłby fajny. Teraz zamówiłam sobie żel do mycia twarzy i demakijażu. Solverx ma spory wybór kosmetyków, ale podoba mi się, że dużo jest do wrażliwej, atopowej skóry.
A czy do ciała też mają jakieś kosmetyki? Borykam się z bardzo suchą skórą i szukam dobrego balsamuTheila pisze:Wika29 pisze:A ja ostatnio kupiłam sobie balsam z tej firmy SOLVERX, bardzo fajnie nawilża, szybko się wchłania i ma ładny delikatny zapach.
O, może dla mojej suchej skóry też byłby fajny. Teraz zamówiłam sobie żel do mycia twarzy i demakijażu. Solverx ma spory wybór kosmetyków, ale podoba mi się, że dużo jest do wrażliwej, atopowej skóry.
Tak, możesz kupić balsam Solverx, super nawilża i ma dobry skład.
Jasne, zerknij sobie na ich stronę mają duży wybór https://solverx.pl/Kamelka52 pisze:A czy do ciała też mają jakieś kosmetyki? Borykam się z bardzo suchą skórą i szukam dobrego balsamuTheila pisze:Wika29 pisze:A ja ostatnio kupiłam sobie balsam z tej firmy SOLVERX, bardzo fajnie nawilża, szybko się wchłania i ma ładny delikatny zapach.
Polecam kosmetyki naturalne i eko. Myślę, ze świadomość tego, że pomagamy planecie, powinna być już wystarczającą motywacją. A poza tym i dla nas są dużo lepsze. Stusuję już od dłuższego czau, mało mam już w kosmetyczce standardowych kosmetyków. Co do tego gdzie kupować, to ponieważ często eko niestety jest droższe, to kupuję zazwyczaj przez internet, głównie na notino nbo tam są często promocję i po prostu kupuję,kdy jest taniej. Dzięki temu nie mam wyrzutów sumienia, że kupuję droższe kosmetyki.
Ja bardzo lubię naturalne kosmetyki i coraz częściej takie wybieram