WŁOSY! POMOCY!

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
juliax19
Jestem tu nowa :)

WŁOSY! POMOCY!

Post autor: juliax19 »

Mam włosy jasny blond. Od jakiegoś czasu miałam odrosty, wiec zdecydowalam sie zafarbować je. W sklepie pani doradziła mi, żebym wzięła odcień BARDZO JASNY POPIELATY BLOND. Twierdzila, ze nie wyjdzie zolty, a bardzo ladny jasny blond.
Po zafarbowaniu i wysuszeniu włosów byłam załamana! włosy od połowy do końców owszem są ładne i jasne, jednak od nasady są siwe/szare! mają tylko prześwity blondu. CO MAM ZROBIĆ?! Myślicie, że dobrym rozwiązaniem będzie użycie rozjaśniacza w sprayu? Nie chcę znowu farbować... A nie chcę też sie pokazywać w takich włosach. Chcę mieć całe w jasnym blondzie,a nie jakieś szarawe :/
POMÓZCIE :(
Awatar użytkownika
Kornelka00
Fajna Kobietka

Re: WŁOSY! POMOCY!

Post autor: Kornelka00 »

a może Ci się wydaje? pytałaś kogoś, czy faktycznie postrzega Twój kolor tak jak Ty?

Jak nakładałaś farbę? pozostawiłaś ją na dłużej na odrostach?
Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Najlepiej do fryzjera by Ci to naprawił a nie popsuł bardziej ...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Marysia37
Jestem tu nowa :)

Post autor: Marysia37 »

Witam wszystkich.

Tak jakoś mi sie nudzi w robocie, popijam se herbatkę i myślę, że coś tu do was kochane kobitki dziś napisze. Byłam ostatnimi czasy u naprawdę superowego fryzjera, no normalnie szok. Dziś w robocie wszystkie dziewczyny mi zazdroszczą, a ja mam teraz niezły ubaw haha, jak jest tu jakaś Pani z Krakowa to polecam naprawdę super fachowca SPAM

No i siedzisz i sie nudzisz chyba bo klientek nie masz... :D
To nie powód żeby spamować, książkę lepiej poczytaj ;)
Ostatnio zmieniony pt sie 29, 2014 3:24 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
babyblue
Miła Kobietka

Post autor: babyblue »

Musisz to zafarbować albo jakoś przeżyć.
ODPOWIEDZ