Włosy i paznokcie
Re: Włosy i paznokcie
A może warto zostawić ten temat specjaliście? Moim zdaniem można sobie w ten sposób oszczędzić naprawdę wielu różnych trudności...
Czasami nasze życie zmienia się tak szybko, że za tą zmianą nie nadążają umysły i serca
POLECAM LILIU Z MOLECULAR PROJECT SUPER SPRAWA PREPARAT NA WŁOSY I NIE TYLKO !!!
-
Mirabelka02
- Miła Kobietka
a może zadziałać od wewnątrz nie od zewnątrz? Ja używałam w okresach osłabienia włosów biotebal ale ostatnio znajoma pielęgniarka powiedziała ze Vitapil jest lepszy i wychodzi korzystniej cenowo
-
jozefa.byla
- Jestem tu nowa :)
Ja skorzystałam z zabiegu Zagęszczanie a mezoterapia igłowa w Salonie Sukcesjia u Pani Marzeny Ziętara i jestem bardzo zadowolona. Najważniejsze, że włosy odrastają gęste i mocne.
Dzięki salonowi Sukcesjia Pani Marzeny Ziętara znowu rosą mi gęste i mocne włosy. Doradziłam mi profesjonalnie co zrobić by odzyskać to co mi wypadło przez stres. http://www.peruki.info.pl/. Do tej pory żadny specyfik z apteki nie pomagał. Ona potrafi zdziałać cuda

Po pierwsze polecam picie dużej ilosci wody codziennie ( od kiedy tak piję ,zauwazyłam znaczną poprawę stanu moich włosów)
Po drugie zdrową dietę
Po trzecie uzupelnianie witamin i mikroelementów
Po czwarte ograniczenie stresu. Wypadanie włosów może być wynikiem mocnego stresu....
Poczytajcie sobie równiez o właściwościach siemienia lnianego
SPAM Ma dobry wpływ na stan włosów i paznokci.
Po drugie zdrową dietę
Po trzecie uzupelnianie witamin i mikroelementów
Po czwarte ograniczenie stresu. Wypadanie włosów może być wynikiem mocnego stresu....
Poczytajcie sobie równiez o właściwościach siemienia lnianego
SPAM Ma dobry wpływ na stan włosów i paznokci.
Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2018 3:15 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Czasami obgryzam skórki, ale zawsze pomagała mi odżywka sally hansen. Szybko rosną i szybko się regenerują. To jeśli chodzi o paznokcie. Włosy lubię i dbam o nie stosując odzywki i maski. Dobra jest profesjonalna maska Loreala, ale trochę droga.Najczęściej odżywkę i lubię olejki na włosy,albo robię maskę sama w domu.
https://body-mind-art.blogspot.com/
mnie włosy wychodziły tzw garściami poleciła mi koleżanka SPAM hyyy byłam sceptycznie nastawiona ale ... zaczoł działać wiodomo nie od razu ale działa
Ostatnio zmieniony pt lis 23, 2018 3:18 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
barbaros.pio.70
- Miła Kobietka
To co dostarczamy organizmowi, jak działamy wewnętrznie jest bardzo ważne. Odpowiednia dieta, ograniczanie stresu, to w większości przypadków pomaga. Co do zewnętrznego nadania blasku włosom przetestowałam olejek arganowy. Odżywia i regeneruje.
Z pewnością odżywki i zdrowe odżywianie. Przede wszystkim zbilansowana dieta.
Inspiracje https://trendyitriki.blogspot.com/
Każda kobieta powinna o siebie zadbać, dlatego polecam również zwrócić uwagę na portal https://zdrowie-kobiety.pl/ gdzie znajdziecie wiele przydatnych artykułów na temat zdrowia, samopoczucia, czy także urody. Mam nadzieję, że znajdziesz w sobie odpowiednio dużo motywacji i zadbasz o każdy element, bo ja już mam postanowienie że do końca roku muszę zgubić 4kg, a od nowego jeszcze kolejne 10kg 
Słyszałam kiedyś, że na paznokcie dobre są żelki. Ciekawe ile w tym prawdy 
Ja od lat kupuję w aptece kapsułki z olejem z wiesiołka (polski Gal w zielonym opakowaniu najlepszy) i zawartość kapsułki wcieram w płytkę paznokci przed snem. Polecam, bo efekt jest tego wart.
- ksobieraj22
brałam kiedyś witaminy i działo ale tylko podczas stosowania suplementacji a później stan włosów i paznokci się znowu pogarszał. Zaczęłam lepiej się odżywiać, codziennie jem owsiankę z siemieniem, dużo owoców i warzyw. Piję dużo wody. Paznokcie w końcu przestały się łamać a włosów jakby więcej 
Zapraszam na mojego bloga
https://rodzice-testuja.pl
na włosy stosuje olej lniany i biotyne
a na paznokcie odzywkę Total Action 8w1 z Eveline
i dzięki temu mam super zdrowe włosy i paznokcie. kuracja jest taniutka i szybko daje efekty 
Mój dermatolog mi przepisał robioną wcierkę wzmacniającą do włosów, zrobili mi w DOZie, dobrze że chociąż u nich się jeszcze da zrobić, bo w kilku aptekach pytałam i oni nie robią takich leków
Zdrowa dieta. U mnie bardzo pomaga dodatkowo olej z wiesiołka. Ograniczenie alkoholu i palenia też robi swoje. Czasem jest to też kwestia genów i hormonów. Sama znam osoby, które jedzą zdrowo i przykładają do tego naprawdę dużą uwagę, a ich cera i włosy wygląda co najwyżej przeciętnie. Jeśli zmiana diety nie zadziała, można zacząć szukać przyczyn gdzie indziej. Pamiętaj jednak, że będzie to dość długi proces i trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Na włosy polecam oleje. Olejowanie włosów jest super sprawą. smarowanie oleju na paznokcie też pomaga np. Marulowy olej. Na włosy Arganowy, Jojobowy albo Moringowy. Dobra jest tez mieszanka olejów Renohair.
a macie jakieś pomysły obgryzanie paznokci? :<
ja polecam grupę włosing
tam jest o równowadze peh, wtedy będziesz miała ładne, błyszczące włosy 
- Andrzej Sienkiewicz
Lubię czytać blogi urody i mody moda-i-uroda">https://zycie.news/category/moda-i-uroda i jakieś inne podobne gdzie są porady na temat zdrowia włosów, cery i tp
Na włosy to piję skrzyp a do tego stosuję wcierki, najczęsciej taką burszytnową. A na paznokcie to polecam Bio Power z Eveline. Bardzo dobrze odżywia i regeneruje paznokcie.
Na paznokcie to polecam odżywkę Diament z Eveline. Bardzo szybko wzmacnia paznokcie i sprawią zę w ogóle się nie łamią. Ja regularnie robie sobie nią kuracje i cały czas mam mega mocne paznokcie.
-
Milosniczkazakupow
- Fajna Kobietka
Ja jem biotynę i skrzyp w tabletkach
nie bez znaczenia ma to czym układamy włosy, na co dzień suszę i stylizuję włosy loko-suszarką Babyliss hydro Fusion, lubię efekt jaki daje na włosach, nie puszą się, wyglądają zdrowiej, nie ma efektu siana po suszeniu
używam olej z awokado dla wlosów i paznokcie. Kilka kropli po prostu wymieszam z porcją odżywki i na wilgotne, umyte włosy, po czym spłucze jak zwykle. Bardzo mi sie podoba wynik. kupuje zwykle tutaj https://sanvital.pl/pl/p/Olej-z-awokado ... 50-ml/1724