wieczór panieński i kawalerski
-
Luśka
wieczór panieński i kawalerski
miałyście lub zamierzacie mieć wieczór panieński? jak to było z waszymi mężczyznami? pozwoliliście im na wieczór kawalerski?
-
meredith
Re: wieczór panieński i kawalerski
Ja chciałabym mieć wieczór panieński i kawalerski razem
To dopiero jest zabawa
Moja koleżanka tak miała, zabawa nie do opisania 
-
Luśka
no ja też chciałabym razem,ale mój mężczyzna niestety chce oddzielnie:P
-
Panna_M
Ja bym zrobiła razem
Super zabawa była by. hehe, pomyślę nad tym w przyszłości.
-
hanka32
JA WIECZORU PANIEŃSKIEGO NIE MIAŁAM ANI MÓJ MĄŻ WIECZORU KAWALERSKIEGO.ALE WSPÓLNY WIECZÓR CZEMU NIE 
-
Luśka
Re: Wieczór Panieński / Kawalerski
ostatnio u moich znajomych wywiązał się pomysł że dziewczyna robi panieńskie a facet nie może kawalerskiego urządzić ...no to się ubawiłam
facet od początku jest pod pantoflem:)
-
Anka24
porażka...Luśka pisze:a facet nie może kawalerskiego urządzić ...no to się ubawiłam facet od początku jest pod pantoflem
-
jagoda
uhhuhuuuuu normalnie pod pantofel i jeszcze pac tym pantoflem 
-
myszeczka2087
nie no zeczywiscie to lekka przesada zeby zakazac komus zrobienia wieczoru kawalerskiego ja w tym roku tez biore slub i moj przyszly maz bedzie mial wieczor kawalerski
no i oczywiste jest to ze beda robione osobno

-
Luśka
myszeczko pisz mniejszymi literami:) mogą już być różowe...oby były mniejsze:)
-
marprusz
a ja organizuję wieczór panieński i kawalerski razem tak ustaliliśmy:)
-
Panna_M
w tą sobotę byłam na wieczorze panieńskim, w sumie zabawa była supeeer i z dziewczynami trafiłyśmy na wieczór kawalerski... oj działo się 
-
gosia37
Nie rób mu tego. To śmieszne. Chcesz go tak kontrolować od samego początku?
-
Ekstrawagandzka
Dla mnie łączenie wieczoru kawalerskiego i panieńskiego jest bezcelowe. Przecież chodzi o to żeby wybawić się samemu. Byłam na kilku wieczorach gdzie późną nocą towarzystwo panny i pana młodego się schodziło w jakimś lokalu i to było w miarę ok, ale zeby od razu łączyć imprezy to za tym nie jestem.
-
Fermia
Nie miałabym nic przeciwko kawalerskiemu partnera. Lepiej, zeby wtedy się wyszumiał
-
MariMari
Mój mężczyzna też będzie miał niedługo swój wieczór kawalerski. Ale nie obawiam się w ogóle, bo mu ufam. Jeśli jest to jednak typowy mężczyzna, któremu się nie ufa, to ciężko się na taką imprezę zgodzić, tak mi się wydaje.
Ostatnio zmieniony śr sty 13, 2010 11:07 am przez MariMari, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Carlain
Razem to ja bym nie chciała. Miałam świetny wieczór panieński w towarzystwie moich przyjaciółek a mój (tera mąż) miał w swoim gronie. po wieczorze kawalerskim kumple mojego Męża zrobili mu niezły numer- zamówili dla niego spersonalizowaną gazetę ze zdjęciem z tego wieczoru i artukułem na pierwszej stronie. Bardzo orginalny prezent a my oglądając tą gazetkę długo pozostawaliśmy w nieświadomości że jest to jakiś żart i myśleliśmy że naprawdę zostało to opisane w gazecie:) Niezły ubaw i dużo śmiechu oraz świetna pamiątka.
-
Kolorowa jak Diabli
Byłam raz na wieczorze kawalerskim..nie w charakterze pani tańczącej
pracowałam w restauracji, było około 30 panów. Do godziny 23 spokój, ale potem im ie przypomniał o panience. I się zaczęła "wieś"
W skrócie:
dziewczyna uciekła nago, oni kanczyli nago trzymając się za fujary, ja i kumpela stałyśmy z wałkami w rękach"do nie nie podchodź"
. O godz. 7 obudziłam się (zasnęłam w kuchni) wywaliłam ich! Ale oni stwierdzili, ze idą po inna panienkę i wrócą.
Na szczęście, tego nie zrobili.
Jakiś czas później robili pępkowe-tego co miał kawalerski- i o 22 już nikogo nie było, zjedli, popili i poszli.
Ja miałam panieński. Było naprawdę ok. Najpierw nasiadówka w domu, potem kąpiel w jeziorze. Następnego dnia się dowiedziałam, ze zaległa ta sinica...
na szczęście nie świeciłam na ślubie.
W skrócie:
dziewczyna uciekła nago, oni kanczyli nago trzymając się za fujary, ja i kumpela stałyśmy z wałkami w rękach"do nie nie podchodź"
Na szczęście, tego nie zrobili.
Jakiś czas później robili pępkowe-tego co miał kawalerski- i o 22 już nikogo nie było, zjedli, popili i poszli.
Ja miałam panieński. Było naprawdę ok. Najpierw nasiadówka w domu, potem kąpiel w jeziorze. Następnego dnia się dowiedziałam, ze zaległa ta sinica...
-
aura
Kolorowa..to nie zazdroszczę takich przeżyć. Ja szczerze to wieczory kawalerskie znam jedynie z opowieści, a bawiłam się za to bardzo dobrze na paru wieczorach panieńskich moich koleżanek..najbardziej podobają mi się prezenty, które młodzi dostają podczas takich wieczór, np. tego typu: http://fiberya.com/cgi-bin/webshop/skle ... 33b&fason= ostatnio właśnie coś podobnego, tylko w wersji damskiej kupiłam mojej przyjaciółce, przed jej zamążpójściem.
-
ireth
Podniosę trochę temat, bo chciałabym Wam polecić fajny sklepik, w którym kupowałam ostatnio koszulki na panieński koleżanki:) Jestem zadowolona, przyszły szybko, fajnej jakości i niedrogie (zniżka za większą ilość), więc się dzielę. A nuż się komuś przyda;) Tutaj ta koszulka:
http://koszulkowy.pl/pl/p/Wieczor-panienski/230
http://koszulkowy.pl/pl/p/Wieczor-panienski/230
-
marysia
wieczór panieński
moja przyjaciółka juz nie dlugo ma ten jeden z najwazniejszych dni w roku- slub i juz za 2 tyg mamy poszlec w wieczór panienski chcialaby ja zabrac gdzies aby mogła sie wyluzowac zaponic na chwile o wszystkim, o tej calej bieganinie pomyslałam o jakim torze wyscigowym, ona to taka mała wariatka, która wyzwan sie nie boi, czy to dobry pomysł, macie jakies miejsca godne polecenia