Wam też padło libido po odstawieniu anty?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Colorful
Miła Kobietka

Wam też padło libido po odstawieniu anty?

Post autor: Colorful »

Hej! Zauważyłam, że odkąd odstawilam tabletki antykoncepcyjne, spadło mi drastycznie libido. Jestem w związku i nie ukrywam, że zaczyna mnie to martwić. Partner jest wyrozumiały i nie naciska ale ileż można mówić, że dzisiaj znowu nic. Może coś polecić na zwiększenie libido?
Fene
Miła Kobietka

Re: Wam też padło libido po odstawieniu anty?

Post autor: Fene »

To dla mężczyzn i kobiet na potencję potencja-net-pl/cenforce-fm. Wielu mężczyzn po 50 podobno stosuje, tam masz opinie klientów normalnie i podstawy zastosowania tabletek, jeżeli jeszcze nie miałeś z nimi do czynienia. Oczywiście wcześniej i tak wypada się przejść i porobić normalnie badania.
brohnsoon
Jestem tu nowa :)

Re: Wam też padło libido po odstawieniu anty?

Post autor: brohnsoon »

ja teraz po ciąży muszę brać ciągle ten feminam libido bo ochota na seks spadła do ZERA nie wiem jak długo to można łykać ale jest mi niezbędne żeby kochać się z mężem. Antykoncepcji nigdy nie brałam więc nie wiem
ODPOWIEDZ