Minetka
Re: Minetka
Zależy od stu czynników - tego jak długą mam przerwę w stosunkach oraz od partnera na ile potrafi się za to zabrać.
Potrafiłam dojść w kilka minut, albo nie dojść wcale pomimo długich pieszczot...
Potrafiłam dojść w kilka minut, albo nie dojść wcale pomimo długich pieszczot...
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Oooo to pytanie nie do mnie 
Moja kobieta nie narzeka więc chyba jest jej dobrze. Nie wiem czy kiedyś doszła, bo jak jest bliska to mnie przyciąga do siebie żeby zakończyć seksem.
Czasem potrafi długo rozkoszować się pieszczotami językiem a mnie potem język boli. Uroki robienia minetek
Moja kobieta nie narzeka więc chyba jest jej dobrze. Nie wiem czy kiedyś doszła, bo jak jest bliska to mnie przyciąga do siebie żeby zakończyć seksem.
Czasem potrafi długo rozkoszować się pieszczotami językiem a mnie potem język boli. Uroki robienia minetek
Jeśli nie wiesz czy doszła to nie doszła. Gdyby doszła to na pewno byś wiedziałFenek86 pisze:Nie wiem czy kiedyś doszłaD
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

- redorange666
- Samiec
Jaśmin i tu się zgadzam w 1000%. Jak dochodzi w ustach...jest to niezapomniane dla faceta... Uwielbiam.
Wszystko zależy od umiejętności partnera. Jak jest nadgorliwy to wcale
Microgynon cena do sprawdzenia u mnie na blogu.
chciałabym kiedyś przeżyć orgazm, mam prawie 40-stkę i albo nie odpowiednich mężczyzn, albo ze mną coś nie tak.
-
Weronikatym
- Jestem tu nowa :)
to nie jest wcale takie proste jak może Ci się wydawać, u mnie na na to wpływ wiele rzeczy 
-
MoniczkaMoniczka
- Jestem tu nowa :)
Partner musi wiedzieć jak się za to zabrać , jakie ruchy wykonywać językiem , kontakt wzrokowy partnera z jego drugą połówką odgrywa tu istotną rolę . Partner podczas pieszczenia językiem kontroluje wtedy całą sytuację. ( Ł) dokładnie widzi po mnie kiedy jest mi dobrze bo dostaje dreszczy z podniecenia , Moja buzia się otwiera a oddech razem z biciem serca przyspiesza z momentem nasilającej się co raz to większej przyjemności od jego pieszczot językiem zaczynam się wiercić i zazwyczaj chwytam ręką za głowę mojego (Ł) po czym odchylam głowę do tyłu i odpływam w rozkoszy ...