Prezerwatywy
Prezerwatywy
jakich prezerwatyw używają Wasi faceci? Mój tylko prezerwatywy DUREX
swim lessons london notting Hill
swim lessons london notting Hill
Ostatnio zmieniony pn mar 18, 2013 8:13 pm przez ilonasz22, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.mr-office.pl/
Re: Prezerwatywy
My korzystamy z Pasante i jest idealnie;)
My nie lubimy prezerwatyw ja coś to durex ale tylko do momentu założenia wkładki
Durex owocowe - świetnie pachną, szczególnie zielone jabłkowe !
czasem Unimil 
-
alice10
My używamy Unimil Max Love ze środkiem znieczulającym:) fajnie opóźniają wystrzał z działka i wydłużają przyjemność:) polecam dla tych co mają problem z szybkością 
Dużo razy stosowaliśmy Durex Extra Safe, byliśmy im wierni, do czasu aż pękła jedna, druga, trzecia - na szczęście na długo przed Jego końcem
Durex Arouser z wypustkami są też dobre.
Z Dureksami miałem ten sam problem. Pękanie nie jest tym, co zwiększa komfort stosunku:D Przerzucenie się na Pasante pomogło. Jak do tej pory nic się nie wydarzyło stresującego "w trakcie";)
Nigdzie jeszcze nie widziałam prezerwatyw Pasante. Gdzie je można dostać? Drogie są? 
- stokrotka1011
- Miła Kobietka
My póki co nie możemy sobie pozwolić na baraszkowanie bez 
@RougeBloo : Ja zamawiam tutaj: http://sensomat.pl/pol_m_PREZERWATYWY_Pasante-341.html Wydaje mi się, że Pasante wydają się tanie jak barszcz w porównaniu do chociażby Unimilków. A jeśli nie widać różnicy, to po co przepłacać?:p
Tych pojedynczych to bym raczej nie kupiła, bo bym się bała
Nie miałabym pewności, że nie są uszkodzone.
Ale jaka zachwycająca cena paczek 12szt! 15/17zł. Tylko pewnie z przesyłką by wychodziło na to samo jak durexy czy unimilki
Ale jaka zachwycająca cena paczek 12szt! 15/17zł. Tylko pewnie z przesyłką by wychodziło na to samo jak durexy czy unimilki
unimilki sa dobre ;o) W ogole ja wole kupowac takie rzeczy w aptece...licze ze w tym miejscu sa namjneijsze szanse ze ktos nie uszkodzi ich np kłujac igla...bo tak to roni ludzie sie zdarzaja...co wykladaja towar w marketach...
Jedyne takie wiaty stalowe!
Ja też preferuje unimile, a kupuje najczesciej w rossmanie;)
Idzie zima! Kup ciepłe czapki futrzane.
Bebe pisze:unimilki sa dobre ;o) W ogole ja wole kupowac takie rzeczy w aptece...licze ze w tym miejscu sa namjneijsze szanse ze ktos nie uszkodzi ich np kłujac igla...bo tak to roni ludzie sie zdarzaja...co wykladaja towar w marketach...
A po co mieliby przekłuwać prezerwatywy?
No ja też najczęściej w rossmannie kupuję. Czasem jakieś promocje zrobią, że są za 19.99, albo coś koło tego