Kobieta przy sobie.

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
nikosia20
Miła Kobietka

Kobieta przy sobie.

Post autor: nikosia20 »

Hej kobietki! Zawsze się mówi, że kobieta, żeby zaskoczyć swojego mężczyznę ma ubrać się w nową, seksowną bieliznę, itd. A jeśli mówimy o kobiecie przy sobie? Jeśli są tu takie :) to jak zaskakujecie swoich mężczyzn? Nie wstydzicie się swoich krągłości? Proszę o odpowiedzi, zachęcające krąglejsze kobietki do "takich" wyczynów :) Buziaki! :kiss2
bettti86
Extra Kobietka

Re: Kobieta przy sobie.

Post autor: bettti86 »

wydaje mi się, że taką seksowną bieliznę
Obrazek
można kupić w każdym rozmiarze i jeśli ktoś nosi rozmiar większy niż 36 tez będzie w czymś takim dobrze wyglądać, nawet jeśli w sklepach stacjonarnych ciężko znaleźć to warto poszukać na wyprzedaży online z resztą należy pamiętać, że jeśli ktoś kogoś kocha to chyba figura nie jest najważniejsza np. Adele znalazła miłość, ma synka, a z tego co wiem do wieszaków nie należy ;)
wiolka91
Jestem tu nowa :)

Post autor: wiolka91 »

To też zależy co facet lubi:) możesz spróbować z pończochami bo z tego co wiem to strasznie działają na facetów :D a do tego zawsze możesz ubrać jaką seksi koszulę nocną np. z koronki albo satyny zazwyczaj takie są luźne i zakrywają te nasze niedoskonałości ;)
Awatar użytkownika
monika1992
Miła Kobietka

Post autor: monika1992 »

jeśli twój facet cie kocha to akceptuje cie taką jaka jestes ja tez nie naleze do kobiet szczupłych mam nadwage nie bede sie z tym kryc mój facet jest odemnie szczuplejszy . czasem zle sie z tym czuje ale kochamy sie w łuzku nie mamy ograniczen bielizne jesli dostaje w swoim rozmiarze to ubieram i nieboje sie tego czy mi pasuje wiem ze osoba która mnie kocha podobam sie jej w kazdym sexy ciuszku pozdrawiam

każdy jest inny
ludzie muszą być rużni bo świat był by nudny
Awatar użytkownika
Paolcia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Paolcia »

Zawsze mam ochotę kupienia sobie takiej ostrej bielizny,lecz zaraz jej nie będę miała na sobie,więc szkoda mi na nią kasy :P
jolaniebieska

Post autor: jolaniebieska »

Ja mam kompleksy i najlepiej czuję się przy zgaszonym świetle :oops:
Uwaga TOPPrzeprowadzki będzie show
Awatar użytkownika
MarysiaStaskiewicz

Post autor: MarysiaStaskiewicz »

A ja uwielbiam ostrą bieliznę, zresztą koniec końców i tak mój facet mnie z niej rozbiera ;)
Awatar użytkownika
Paolcia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Paolcia »

jolaniebieska olej kompleksy,dziewczyno trzeba się cieszyć życiem,po później będziesz żałować gdyż będzie za późno :P
ODPOWIEDZ