wakacje

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

wakacje

Post autor: klaudiakkk22 »

Cześć wszystkim! Rozmawiałam ostatnio z moją znajomą, która poleciła mi bardzo atrakcyjny dom wypoczynkowy Gościniec Wierzbowianka. Sprawdziłam ofertę tego miejsca na stronie Internetowej i okazuje się, że jest idealne na wakacje dzięki możliwości aktywnego spędzania czasu. Byliście w tym gościńcu? Będę Wam bardzo wdzięczna za każdą opinię, pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Tamagotchi
Miła Kobietka

Re: wakacje

Post autor: Tamagotchi »

Nie znam tego miejsca, gdzie to jest?
Milosniczkazakupow
Fajna Kobietka

Post autor: Milosniczkazakupow »

Podłączam się do pytania :)
Żabnik
Fajna Kobietka

Post autor: Żabnik »

Ja to w wakacje zawsze poświęcam czas mojemu ogrodowi. Robie zazwyczaj wilekie zakupy na stronie https://wszystkodlaogrodu.pl/kategoria- ... /forsycje/ i działam, sadze , podlewam, pielę, robie wszystko co potrzeba żeby ogródek był piekny zadbany ;)
ViciWiki
Jestem tu nowa :)

Post autor: ViciWiki »

ooo, uwielbiam aktywnie spędzać czas, co roku jeżdże ze znajomymi pod namioty na kajaki, wędrówki po lesie ;)
Monisia80
Miła Kobietka

Post autor: Monisia80 »

Nigdy tam nie byłam. Ostatnie swoje wakacje w 2019 roku spędziłam razem z rodzinką w malowniczym Ustroniu. Zatrzymaliśmy się wtedy w willi grazyna.ustron.pl/kontakt/. Mieliśmy na miejscu zapewnione bardzo fajne warunki zakwaterowania oraz kompleksową obsługę gastronomiczną. Osobiście byłam bardzo zadowolona z tej podróży.
ODPOWIEDZ