Wakacje nad morzem
Wakacje nad morzem
Witam nie dlugo jedziemy nad morze córeczka ma półtora roku.Proszę o rady co zabrać a co wg się nie przyda
-
dradziszewska
- Fajna Kobietka
Re: Wakacje nad morzem
Przy takiej wyprawie przyda się dosłownie wszystko, poważnie trzeba zabrać pół domu. Zaobserwuj z czego korzystasz w ciągu dnia zajmującsię dzieckiem, a następnie pakując się otwórz w myślach wszystkie te czynności i przedmioty ja tak robię gdy się pakuje na wyjazd.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
coraz więcej pensjonatów i hoteli ma podstawowe zaopatrzenie dla dzieci i sprzęty, warto zorientowac się wcześniej co posiadają w ofercie;)
Przewodnik po Krakowie - krakow-zwiedzanie.pl
-
jmarzena86
- Jestem tu nowa :)
zwykle w ofercie hotele maja pokoje przygotowane pod dzieci małe
A moim zdaniem morze jest przereklamowane i ma tak naprawdę niezbyt wiele do zaoferowania.
Stacja kontroli pojazdów - Witkowicka54.pl
-
88Mariolka
- Fajna Kobietka
Mi już troszeczkę zbrzydło, więc niekoniecznie muszę jechać nad wielką wodę, może być mniejsza. No i fajnie byłoby też po lesie pochodzic
Sieraków Domki - wezaj.pl
Morze jest najlepsze, ale niekoniecznie to nasze lodowate. Bałtyk niestety jest dość traumatyczny.
Rejsy po Morzu Śródziemnym - Sonriso.pl
-
Winceniana
Każde dziecko powinno być w dzieciństwie nad morzem, budować zamki z piasku i biegać po plaży 
opinie o Provident
-
trefnoknus
- Miła Kobietka
Bałtyk jest fajny
Nie trzeba od razu lecieć w głębiny, żeby się pochlupać czy zamki w piasku budować, wykopać wielką dziurę, żeby dokopać się do wody. U nas to najlepsza frajda od zawsze!
Zabawki
Weź jedzenie, dobrze być przygotowaną zwłaszcza w podróży. Co tam ejszcze - zapas pieluch, lekarstwa, dobre ubezpieczenie 
-
trefnoknus
- Miła Kobietka
Bałtyk jest fajny, także dla dzieci. Najlepsze co możecie ze sobą zabrać, to strój kąpielowy, czapkę z daszkiem oraz przybory do zabawy w piachu 
Zamek w Janowie Podlaskim też jest miejscem mega przyjaznym dzieciom. Często widuję tam całe rodzinki 
byłam tam w spa, było mega, az wrocily wspomnienia, pojechalabym do janowa jeszcze raz
Korzystałaś może z jakichś zabiegów tam? 
Janów Podlaski, super miejscówka
a macie coś sprawdzonego w Łebie?
Piszecie o polskim morzu? Czy nie wolicie polecieć za granicę? Tam przynajmniej morze jest ciepłe.
Nie odważyłabym się jechać z tak małym dzieckiem w podróż, o tyle trzeba zadbać.
- Poukladana
Bardzo polecam Ci ten wpis, opisałam w nim wszystko co warto wiedzieć o podróżowaniu z dzieckiem. Pewnie można dodać coś więcej, ale moja koleżanka wybrala się dzięki niemu z 3-miesięcznym maluchem za granicę, bo zyskała odwagę do wyjazdu:D
Też uwielbiamy, całą rodzinką polskie morze. Ma swój specyficzny klimat i urok. W tym roku też tam spędziliśmy urlop, a dokładnie w Hotelu Skal w Ustroniu Morski i na pewno tam jeszcze wrócimy. Doskonale miejsce na wczasy z dzieciakami, można wypocząć, bo dzieciaki mają do dyspozycji sale zabaw i liczne animacje. W hotelu jest basa spa i wellness a w niej duży wybór róznorodnych zabiegow (także dla dzieci). No i genialne położenie - zaledwie 150 m od morza.
Ja na urlop nie zdecydowałabym się na podróż nad polskie morze - pogoda bardzo niepewna. Zdecydowanie preferuję odpoczynek za granicą, najczęściej wykupuję wakacje w biurze podróży Konsorcjum.pl. W tym roku zdecydowałam się na moją wymarzoną Gruzję za 2500 zł - wycieczka "Mozaika Gruzji", jestem bardzo podekscytowana i nie mogę się doczekać.
Zainteresowanie pogodą może przerodzić się w wielkie hobby. Dzięki przejrzystym mapom satelitarnym Windy i najnowocześniejszemu widżetowi miłośnicy pogody mogą w czasie rzeczywistym sprawdzać zmieniające się warunki pogodowe w dowolnym miejscu na świecie, a także wymieniać opinie na forum platformy. Możesz się o tym dowiedzieć tutaj https://icmmeteo.pl/radar/pogoda/ Sam widok chmur poruszających się po mapie zachęca do dłuższej obserwacji, dlatego wielu fanów dodatkowo instaluje specjalne dekodery, które przyczyniają się do rozwoju platformy i radar pogodowy jeszcze dokładniejsze narzędzie do prognozowania.