usta

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

usta

Post autor: dominika10 »

Hej, już kilka lat marzę o wypełnieniu ust. Znalazłam atrakcyjną ofertę w centrum medycznym Esderm. Co o tym myślicie, warto spróbować? Byliście tam kiedyś? Podobno są bardzo profesjonalni.
szpilka
Fajna Kobietka

Re: usta

Post autor: szpilka »

Ja kiedys chcialam, ale ostatecznie sie zdecydowalam..a czy uzywal ktos z was moze tych blyszczykow powiekszajacych usta?
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

Mam :) fajne są, efekt moze nie jest jakis ogromny, ale jest :)
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

Noo nie zalezy mi na jakims efekcie wow, tak troche chociaz i juz byłoby fajnie
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

Dior ma fajny błyszczyk nadający objętość, ostatnio go widzialam, że jest na Notino :)
puderniczka
Fajna Kobietka

Post autor: puderniczka »

Powiększone usta nie wyglądają naturalnie... ja się zastanawiałam nie powiem ale jednak zrezygnowałam. Za to postawiłam na pielęgnację, nie rozstaje się z pomadką pomarańczową z Herbapol Polana. Mam wrażenie, że to że są gładkie, dobrze nawilżone, odpowiednio wypielęgnowane daje efekt jakby były od razu pełniejsze.
melaniaa
Jestem tu nowa :)

Post autor: melaniaa »

Usta mam zrobione i nawet nikt się nie zorientował jakbym nie powiedziała, są delikatnie większe i asymetrie zlikwidowałam.
ODPOWIEDZ