ulubiony sprzęt do układania włosów

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pani_jeziora
Miła Kobietka

ulubiony sprzęt do układania włosów

Post autor: pani_jeziora »

Z jakich urządzeń najczęściej korzystacie?? Mój nr 1 to lokówko-suszarka Babyliss hydro fusion, jest genialna, prosta w obsłudze, uwielbiam nią układać włosy, bo jest to szybkie i łatwe
szpilka
Fajna Kobietka

Re: ulubiony sprzęt do układania włosów

Post autor: szpilka »

szczerze to powiem wam, ze nie wyobrazam sobie zycia bez prostownicy.. mam takie wlosy, ze bez tego nie da sie ich ulozyc bo wygladaja okropnie i strasznie sie puszą
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

a moja sie spaliła i potrzebuje na gwałt czegos, jakiejs dobrej prostownicy, co polecacie?
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

ja mam z remingtona, zamowilam na Notino jakis czas temu. Fajna jest,nadaje sie do prostowania ale tez fajnie sie nia kreci wlosy
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

No wlasnie do krecenia tez by sie przydało, rzadko bo rzadko ale jednak czasami mi sie zdarzy zaszalec z lokami :d
Kasiak1
Jestem tu nowa :)

Post autor: Kasiak1 »

Ze swojej strony podpowiem, ze dobry grzebień robi niesamowitą robotę przy suszeniu i układaniu włosów. Warto zainwestować :)
Awatar użytkownika
espanka
Fajna Kobietka

Post autor: espanka »

w neonet jest teraz promocja na niektóre urządzenia Babyliss, widziałam, że m.in. suszarkę power pro można kupić, zastanawiam się czy nie kupić teściowej bo niedługo ma urodziny. Dobra suszarka zawsze sie przyda
Fatrter
Miła Kobietka

Post autor: Fatrter »

Obecnie oczekiwania są już duże i większość dziewczyn nawet przy mini suszarce liczy na wydajność więc takie sprzęty jak https://laborpro.pl/B352F-LaborPro-MINI ... orem-p2227 mogą się tutaj sprawdzać, bo możliwości tej małej suszarki są duże.
manikan
Miła Kobietka

Post autor: manikan »

Super jest suszarko - lokówka, nie dość, że równomiernie suszy włosy to jeszcze szybko można sobie ogarnąć fryzurę i zrobić piękne fale. Ja mam BaByliss AS962E i uważam, że to bardzo dobry sprzęt.
ODPOWIEDZ