czy do jazdy na rowerze pasują takie spodnie? Wyszłybyście w czymś takim na rower? Patrzyłam na spodnie specjalnie dedykowane do jazdy rowerem ale ceny są jakieś kosmiczne, po 300 zł.. A te mają wąskie nogawki i ściągacze, więc się nie wkręcą w szprychy, ale nie są ZA wąskie (przy mojej tuszy w "legginsowatych" spodniach wyglądałabym źle). Są to spodnie treningowe.
bunshee pisze:wydaje mi się że do ćwiczeń, czy różnego typu uprawiania sportów najlepiej sprawdzi się odzież termoaktywna, co sądzicie ?
Pewnie Nie ma nic lepszego niż odpowiednie termo podczas treningu . I my się wtedy lepiej czujemy bo pot się p nas nie leje, no i ludzie w okół nie narzekają na niemiłe zapachy Nawet ostatnio widziałam szorty termoaktywne w SPAM
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:04 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:SPAM
argo pisze:Pewnie Nie ma nic lepszego niż odpowiednie termo podczas treningu . I my się wtedy lepiej czujemy bo pot się p nas nie leje, no i ludzie w okół nie narzekają na niemiłe zapachy Nawet ostatnio widziałam szorty termoaktywne w SPAM
argo pisze:Pewnie Nie ma nic lepszego niż odpowiednie termo podczas treningu . I my się wtedy lepiej czujemy bo pot się p nas nie leje, no i ludzie w okół nie narzekają na niemiłe zapachy Nawet ostatnio widziałam szorty termoaktywne w SPAM
a masz jakąś sprawdzona firmę przez siebie ?
z damskich to fjord nansen jest bardzo dobry Polecam, mam sama trochę odzieży od nich
gaia pisze:
z damskich to fjord nansen jest bardzo dobry Polecam, mam sama trochę odzieży od nich
Ja finalnie kupowałam od pentagonu --> LINK dla mojega faceta, podobno noszą się świetnie i jest z nicih bardzo zadowlony , nie wiem nawet czy nie zamówił dzisiaj kolejnej pary
a tak w temacie odpowiedniego ubioru do ćwiczeń to co sądzicie o softshellach ? mozna w tym uprawiać jakieś aktywnoci zakłądajac cos pod spód cz raczej bedzie niewygodnie ?
Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2018 3:05 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Proszę wklejać zdjęcia a nie linki
Do ćwiczeń polecam legginsy bezszwowe polskiej marki Moove wear są bardzo wygodne, idealnie podkreślają kształty, nie obcierają i nie krępują ruchów. Są super !
Weź sobie kilka kompletów fitness w www_lejdi_pl/. Bardzo się sprawdzają przy uprawianiu sportu na macie w domu lub klubie sportowym. Wiele kolorów do wyboru i pełne dopasowanie do ciała. Ubrania na gwarancji, wysyłka z Polski, od 100 zł bezpłatna przesyłka.
Jestem posiadaczką legginsów z wysokim stanemMOOVE. Dabrdzo dobrze sprawdzają się na siłowni, ponieważ ładnie przyjegają do tali, nie wylewają się boczki. Dzięi temu czuje się komfortowo. Są bardzo wygodne, rozciągliwe i nieprześwitują.