Co sądzicie o dietach pudełkowych?

Wszystko o naszej aktywności fizycznej oraz różnych dziedzinach sportu.
ODPOWIEDZ
Tarnowiak
Fajna Kobietka

Co sądzicie o dietach pudełkowych?

Post autor: Tarnowiak »

Siema! Co sądzicie o dietach pudełkowych? Opłaca się zamawiać? Macie może jakieś zniżki?
Gruszka
Miła Kobietka

Re: Co sądzicie o dietach pudełkowych?

Post autor: Gruszka »

Jeśli zamawiasz dietę pudełkową po raz pierwszy, to zobacz sobie na https://drkaloria.pl/. Mają szeroki wybór diet dostosowanych do różnych potrzeb i celów, od diet odchudzających po te dla sportowców. Dodatkowo, teraz możesz skorzystać z 25% zniżki na pierwsze zamówienie, wpisując hasło DRKALORIA.
SportowyMax
Jestem tu nowa :)

Re: Co sądzicie o dietach pudełkowych?

Post autor: SportowyMax »

Fajnie, że poruszyłeś temat, bo sam się ostatnio zastanawiałem nad dietą pudełkową. Z jednej strony mega wygoda, bo nie trzeba gotować, wszystko gotowe, odliczone kalorie, tylko jesz i masz spokój. Zwłaszcza jak wracasz zmęczony po pracy i ostatnia rzecz, na jaką masz ochotę, to stanie przy garach.
Ale z drugiej... no właśnie cena. Niektóre zestawy potrafią kosztować tyle, co całe zakupy na tydzień. I jeszcze kwestia smaku – jedni chwalą, inni mówią, że po tygodniu wszystko zaczyna smakować tak samo. Też mnie ciekawi, jak z jakością składników – bo to jednak trochę loteria, dopóki nie spróbujesz.

Ktoś z was korzystał dłużej z jakiejś konkretnej firmy? Jak wrażenia? Warto? I jak z tymi zniżkami – gdzie najlepiej szukać? :)
ODPOWIEDZ