Jakiś krótki skuteczny trening :)

Wszystko o naszej aktywności fizycznej oraz różnych dziedzinach sportu.
ODPOWIEDZ
dagmara1995
Jestem tu nowa :)

Jakiś krótki skuteczny trening :)

Post autor: dagmara1995 »

Cześć dziewczyny :-)
pewnie jak większość z was zamierzam się odchudzać . Może znacie jakiś krótki ale skuteczny i wyczerpujący trening ? Około 20 minut :)
MarianAna
Fajna Kobietka

Re: Jakiś krótki skuteczny trening :)

Post autor: MarianAna »

Polecam Mel B trening cardio - mówiłaś, że ma być krótki, a nie mówiłaś, że ma być lekki :) 12 minut, gwarantuję, że będą Cię musieli zbierać z podłogi :)
dagmara1995

Post autor: dagmara1995 »

MarianAna pisze:Polecam Mel B trening cardio - mówiłaś, że ma być krótki, a nie mówiłaś, że ma być lekki :) 12 minut, gwarantuję, że będą Cię musieli zbierać z podłogi :)

Wczoraj to ćwiczyłam jest exstra ;)
Myśle że własnie o takie coś mi chodziło :)
Dziękuje
apollo

Post autor: apollo »

Nawet 15 minut dziennie biegania bardzo dużo daje - aby tylko się ruszać. Wtedy po prostu zmieniacie zdrowie, lepiej się czujecie, jesteście lżejsi. To powinien być element każdej diety. Gorzej tylko, że mało kto z tego korzysta...
marcela.kos123

Post autor: marcela.kos123 »

Treningi z MelB są super bo nie zajmują dużo czasu a dają świetne efekty. Jednak czasem nie chce mi się aż tak męczyć i wtedy wolę sobie puścić jakiś trening zumby na YT.
apollo

Post autor: apollo »

Mało istotna forma - najważniejsze, żeby tylko się ruszać. Ruch wpływa na wszystko - samopoczucie, wydolność, zdrowie, ale np. zdolność seksualną ;-) Pamiętam jak wyglądało nasze życie intymne przed braniem foreverslim. Wstydziłam się swoje ciała, nawet we własnej sypialni. Szkoda nawet gadać ;/
Madzior

Post autor: Madzior »

Krótki i skuteczny i najlepiej, żeby ruchu było mało :) albo krótki, albo skuteczny. Nie można mieć wszystkiego na raz.
Mariolkaboz
Fajna Kobietka

Post autor: Mariolkaboz »

Jeśli masz 15 min to polecam Mel B. krótki ale naprawdę wykończający trening. Nie liczy się jego długość ale faktyczna jakość :)
ODPOWIEDZ