Jaki sprzęt to niezbędnik na domowej siłowni

Wszystko o naszej aktywności fizycznej oraz różnych dziedzinach sportu.
ODPOWIEDZ
Rabka
Fajna Kobietka

Jaki sprzęt to niezbędnik na domowej siłowni

Post autor: Rabka »

Jaki sprzęt to niezbędnik na domowej siłowni i w jaki sposób ułatwić sobie taki zakup? Na jakich właściwościach się skupić?
Adpol
Miła Kobietka

Re: Jaki sprzęt to niezbędnik na domowej siłowni

Post autor: Adpol »

Zajrzyj do sklepu internetowego producenta sprzętu sportowego i wybierz poręcze, dzięki którym zrobisz trening praktycznie całego ciała .k-sport. Przy okazji możesz skonsultować się z nimi w sprawie dostarczenia sprzętu nie tylko na domową, ale i półprofesjonalną siłownię.
SportowyMax
Jestem tu nowa :)

Post autor: SportowyMax »

Na pewno przydadzą się hantle, które są świetne do ćwiczeń na różne partie ciała. ;)
Warto mieć też ławkę regulowaną, która umożliwi trening na klatkę, barki czy nogi. Kettlebell to kolejny wszechstronny sprzęt, idealny do dynamicznych ćwiczeń, a drążek do podciągania świetnie sprawdzi się, jeśli chcesz popracować nad górnymi partiami ciała, a przy tym nie zajmuje zbyt wiele miejsca.
Mata do ćwiczeń to też absolutna podstawa, zwłaszcza do ćwiczeń na ziemi czy rozciągania, a roller pomoże w regeneracji po treningu. Ogólnie to porównuj ceny, szukaj promocji i kodów rabatowych. Możesz też rozważyć kupno sprzętu używanego, jeśli chcesz zaoszczędzić. :)
deepmaze
Miła Kobietka

Post autor: deepmaze »

U siebie miałem już wcześniej drążek zbudowany przez wujka, ale niedawno stwierdziłem, że lepiej będzie na zasadzie poręczy trenować, żeby sobie wyjąć i schować, kiedy najdzie mnie potrzeba. U mnie podstawowy zestaw od K-SPORTA, i po złożeniu jest rewelacyjny. Nawet na siłowniach, na które chodziłem takiego dobrego sprzętu nie było, więc tylko tyle powiem.
Bez tytułu.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ