U kogo zamawiać diety pudełkowe?
U kogo zamawiać diety pudełkowe?
Siemka! U kogo zamawiać diety pudełkowe? Będzie to moje pierwsze zamówienie w życiu i nie chce się od razu zrazić. Chce smacznie, niedrogo i różnorodnie.
Re: U kogo zamawiać diety pudełkowe?
Dietę klasyczna, wegańska, cukrzycową czy sport możesz zamówić sobie u https://zdrowysmak.pl/. Codziennie coś innego, nigdy żadne danie się nie powtarza. Świetna opcja dla kogoś, kto nie lubi monotonii i chętnie próbuje nowych smaków. Przy zamówieniu, jak podasz kod SMAKIZDROWIA, to masz 25% rabatu na całość.
-
aleksandra1997
- Jestem tu nowa :)
Hej, ja przez jakiś czas zamawiałam diety od Vikinga. Z tym że dieta soft okazała się nie do końca soft, bo wiele potrawek było w sosach z pomidora i papryki, które (jak ktoś trochę ogarnia te tematy) podrażniają żołądek. Ale keto polecam w 100% i wg. mnie jest bardziej soft 
-
aga.anna.kownacka
- Jestem tu nowa :)
Ja uważam, że znacznie lepszym rozwiązaniem jest udanie się do dietetyka, który dobierze nam indywidualny jadłospis dopasowany do naszych potrzeb. Sama chodziłam do sieci gabinetów Projekt Zdrowie. Można udać się na pierwszą konsultację i zdecydować, czy nam to odpowiada.