Test na płeć dziecka?

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
ladyblues

Test na płeć dziecka?

Post autor: ladyblues »

Dziewczyny tak jak w temacie - zastanawiam się nad kupieniem testu na płeć dziecka :lol: Jestem w 12 tygodniu ciąży, lekarz mi mówi, że płeć będzie mógł określić dopiero w 22 tygodniu a ja po prostu nie mogę się doczekać! :| To moja długo wyczekiwana ciąża, miałam kłopoty żeby zajść i po prostu jestem taka ciekawa, czy będę miała synka czy córcię, że aż jestem chora z tej ciekawości :D znalazłam w internecie informacje o takim teście na płeć dziecka, który robi się jak test ciążowy i z t estu wychodzi płeć dziecka a c o najlepsze można go robić już od 10 tygodnia! :baby
czy ktoraś z Was może mi coś o tym powiedzieć? czy to działa w ogóle?
krecik88

Re: Test na płeć dziecka?

Post autor: krecik88 »

Pierwszy raz słyszę o takim teście,ale szczerze mówiąc to wątpie w jego skutecznośc:D
fifa66
Jestem tu nowa :)

Post autor: fifa66 »

Ja też nigdy o czymś takim nie słyszałam :D wie ktoś może coś wiecej?
Awatar użytkownika
mamajulci
Fajna Kobietka

Post autor: mamajulci »

A ja uwazam ze przyszła mama powinna spokojnie poczekac na tydzien w ktorym to lekarz ustali płec. A i lekarze sa omylni:) Ja sprawdzałam u dwóch dla pewnosci. Czasem dziecko ułozy sie tak ze nie pokaze co ma i tyle:) Przy porodzie bywa niespodzianka. A o tych testach tez nie słyszałam.
ODPOWIEDZ