czy ktoraś z Was może mi coś o tym powiedzieć? czy to działa w ogóle?
Test na płeć dziecka?
-
ladyblues
Test na płeć dziecka?
Dziewczyny tak jak w temacie - zastanawiam się nad kupieniem testu na płeć dziecka
Jestem w 12 tygodniu ciąży, lekarz mi mówi, że płeć będzie mógł określić dopiero w 22 tygodniu a ja po prostu nie mogę się doczekać!
To moja długo wyczekiwana ciąża, miałam kłopoty żeby zajść i po prostu jestem taka ciekawa, czy będę miała synka czy córcię, że aż jestem chora z tej ciekawości
znalazłam w internecie informacje o takim teście na płeć dziecka, który robi się jak test ciążowy i z t estu wychodzi płeć dziecka a c o najlepsze można go robić już od 10 tygodnia!
-
krecik88
Re: Test na płeć dziecka?
Pierwszy raz słyszę o takim teście,ale szczerze mówiąc to wątpie w jego skutecznośc:D
Ja też nigdy o czymś takim nie słyszałam
wie ktoś może coś wiecej?
A ja uwazam ze przyszła mama powinna spokojnie poczekac na tydzien w ktorym to lekarz ustali płec. A i lekarze sa omylni:) Ja sprawdzałam u dwóch dla pewnosci. Czasem dziecko ułozy sie tak ze nie pokaze co ma i tyle:) Przy porodzie bywa niespodzianka. A o tych testach tez nie słyszałam.