Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
A gdzie można je kupić? Bo tak szczerze mówiąc to pierwszy raz słyszę o takich kosmetykach,może podajcie więcej szczegółów,informacji. Faktycznie są takie dobre i skuteczne? Czekam na Wasze opinie.
Płyny micelarne ala biedronka są produkowane przez tego samego producenta co Tołpa tak wiec skład jest taki sam.
Jeśli o mnie chodzi to bardzo lubię akcje tematyczne biedronki bo można na nich kupić sobie kosmetyki bardzo dobrych firm w niskiej cenie. Biedronka pewnie zamawia je wiekszym hurtem tak wiec mogą dać dobrą cene .Obecnie jest bardzo fajna promocja na szampony oraz maski do włosów. Możecie kupić sobie w sklepie produkty Total Keratin Complex. Widziałam wczoraj na koszach. Litrowe opakowanie maski kosztuje 12 zł tak więc cena śmieszna.
Maskę znam bo kupiłam sobie kiedys za większe pieniadze w salonie fryzjerskim i byłam z niej bardzo zadowolona.Nawiliżała włosy, zotawiała bardzo ładny, delikatny zapach i co najważniejsze ich nie obciążała.
Ja uwielbiam kolorowke z wibo i pielegnacje z bielenda Dodatkowo Bielenda sie tak rozbuduwuje, ze z checia siegam po kazda nowosc tej marki. obecnie testowalam i wiem napewno, ze bede regularnie uzywac maske zelowa, jelly mask nawilzajaca, piekny owocowy zapach az dodal energii Super nawilza, ale tez koi podraznienia. Calkowicie pozbywa sie uczucia napietej skory.
xKlaudiax pisze:A ja lubię z Lidla, tam są chyba produkty marki Cien.
To prawda, krem do rak i mydlo w plynie bezkonkurencyjne, ale np balsam do ciala dla mnie nie mial nic fajnego oprocz zapachu, a maseczka do twarzy oczyszczajaca, taka gruszkowa to jakas porazka. Nawet nie zasnechnelo po 20 minutach, a jak zmylam to zero roznicy. No ok, kosztowala 99 groszy, ale po co nakladdac na twarz cos, co nic nie daje? Ja wole jednak wydac na maseczke te 5 zl i cieszyc sie perfekcyjna cera, teraz np probowalam bielendowskich masek detoksykujacych, wybralam silver detox, ktora jest na bazie aktywnego wegla oraz cynku. Idealnie dziala jako produkt antybakteryjny oraz gleboko oczyszczajacy cere.
Ja nie mam czasu robić '' własne kosmetyki '' plus nie ufam takim rozwiązaniom . Z jakiegos powodu nie są kosmetyki robione tak prostymi metodami jak te w domu ... plus nie da sie tego zrobic tak higienicznie jak bysmy chciały :/
Ja dla oszczędności porzucilam drogerię takie jak rossmann czy sephora i np robie teraz zakupy tylko w e-kobieca , bo taniutko wychodzi a jakość kosmetykow jakie wcczesniej uzywalam jest zachowana
Kilka firm, które uważam ,ze są bardzo dobre
sylveco
Biolaven
Vianek
ewa
oraz kosmetyki z ecospa ( ostatnio polubiłam samodzielne robienie kosmetyków, okazało sie to nie takie trudne jak sądziłam ).
https://beautytower.pl
Beauty Tower
ul. Sołtysa Dytmara 3/U3
30–126 Kraków
NIP: 9451536368
Regon: 121203637
tel. +48 12 636 03 70
e-mail: biuro @ beautytower.pl
ja lubię kosmetyki z eveline. Jakościowo mi odpowiadają a nie kosztują milionów szczególnie ich kremy do rąk lubię, a w szczególnosci upodobałam sobie Lemon Fresh:) dobrze nawilża skóre i ją wygładza. ja mam problem z szorską skórą na dłoniach a po nałożeniu tego balsamu skóra jest gładziutka
marka novaclear - polska marka z dermokosmetykami. maja dobre produkty w razsadnych cenach, sa nawet tansze niz niektore kosmetyki dostepne w drogerii w ktorych na drugim miejscu sa ssl i alkohol!