P.S w necie znajdziecie również tonik/maskę z polopiryny "S" na oczyszczenie cery NAPRAWDE DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!
Domowe spoosoby na pryszcze; czosnek, cynamon, papaja....
-
REni77
Domowe spoosoby na pryszcze; czosnek, cynamon, papaja....
Co zrobić gdy kosmetyki drogeryjne nie pomagają na pryszcze? warto sięgnąc do kuchni
i wykorzystać proste i tanie specyfiki kilka przepisów znajdziecie tutaj myślę, że warto spróbowac;) ermito.eu/domowy-sposob-na-pryszcze/
P.S w necie znajdziecie również tonik/maskę z polopiryny "S" na oczyszczenie cery NAPRAWDE DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!
-
jalola
Re: Domowe spoosoby na pryszcze; czosnek, cynamon, papaja...
Od lat niezawodna jest maść cynkowa. super wysusza pryszcze i zapobiega powstawaniu nowych
Też się skuszę, choć nakładanie czosnku na twarz nieco mnie przeraża 
Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
Ja od paru dni stosuję przepis, który podała mi znajoma na domowy puder antyseptyczny - miesza się mąkę ziemniaczaną z cynamonem właśnie. Świetnie matuje i działa antybakteryjnie. O efektach jeszcze mówić nie mogę, bo za wcześnie, ale jestem pełna nadziei 
Ja tam nie wierze w żadne domowe super cudowne sposoby. Wolę iść do profesjonalisty wiedząc, że jestem w dobrych rękach. Wiadomo, to kosztuje, ale ! Nie byłabym sobą gdybym uparcie nie szukała rozwiązania. Znalazłam w internecie stronę, która oferuje profesjonalne usługi kosmetyczne i fryzjerskie: mezoterapie, mikrodermabrazję, lifting, peelingiem kawitacyjnym z maską ampułką i kremem, relaksujacy masaż twarz, laserową depilację ciała, strzyżenie i modelowanie włosów z poradą stylistki, masaż ciała, przedłużanie i zagęszczanie rzęs, manicure i pedicure klasyczny oraz hybrydowy. Tam jest po prostu wszystko czego potrzebuję, ale co jest w tym najlepsze? Obniżki nawet do 90%. Nigdzie indziej tego nie widziałam.
Adres strony jeśli któraś z Was chciałaby to sprawdzić www.frupi.pl
Adres strony jeśli któraś z Was chciałaby to sprawdzić www.frupi.pl
Olejek z drzewa herbacianego, do kupienia w aptece 
zabawki dla noworodka
Maść ichtiolowa - śmierdzi jak asfalt w gorące popołudnie, ale rzeczywiście pomaga.
-
apollo
Żadne domowe metody nie dają efektów, kompletnie - przynajmniej tak było u mnie. A już zupełnie nie było widać zmian po samej diecie. Udało mi się ostatecznie sobie z tym poradzić, ale dopiero na iqface, wtedy faktycznie udało sie wszystko usunąć bez śladów. Szkoda tylko straconego czasu ;/
A ja wierzę w domowe sposoby, nie ma w nich chemii a przecież właściwości odżywcze mają jak się je zjada, więc czemu nie miałyby działać nakładane na twarz i ciało?
Torby papierowe Kraków
Dokładnie, kiedyś kobiety nie miały tylu kosmetyków i leków co my teraz i doskonale radziły sobie pielęgnując ciało naturalnymi ziołami. A czy ta maść cynkowa dobra jest na wszystkie pryszcze? Nie zostawia strupów na twarzy??
mi po używaniu maści cynkowej zrobiły się przebarwienia. Ogólnie z wysuszaniem też szału nie było, lepszy jest sudocrem.
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
Domowa maseczka z drożdży ma działanie przeciwtrądzikowe i oczyszczające. Wymieszaj ok. 2 dkg drożdży z 2 łyżkami mleka. Powstałą papkę nałóż na całą twarz omijając okolice oczu. Po 15-20 min. zmyj ciepłą wodą.
O drożdżach to jeszcze nie słyszałam ale podam linka do artykułu gdzie wspominają o chyba ze 30 domowych metodach na pryszcze, może komuś kto ma problemy się przyda SPAM warto testować i sprawdzić który sposób na Ciebie zadziała, któryś na pewnoSpecjalista Aspazji pisze:Domowa maseczka z drożdży ma działanie przeciwtrądzikowe i oczyszczające. Wymieszaj ok. 2 dkg drożdży z 2 łyżkami mleka. Powstałą papkę nałóż na całą twarz omijając okolice oczu. Po 15-20 min. zmyj ciepłą wodą.
Ostatnio zmieniony pt paź 30, 2015 10:19 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Robilam sobie iedys takie domowe maseczki no i jednak nie polecam. Nie wiem, moze cos pomieszalam i dalam czegos za duzo, moze poprostu cos podrazniajaco wplywalo na moja cere.. Nie wiem, ale w kazdym badz razie chodzi mi o to, ze kupujac maeczke w drogerii mam mozliwosc zerknac na sklad i mam pewnosc ze skladniki sa do siebie dobrane w taki sposob aby cerze pomoc anizeli zaszkodzic. Ja np uwielbam maske blue detox z bielendy, ktora nie tylko super i bardzo dokladnie oczyszcza cere, ale tez ja doglebnie nawilza pozostawiajac ja miekka i przyjemna na dlugi czas.
Ja też jakoś nie stosowałam takich typowo domowych sposobów, może i działają ale nie mam do tego po prostu przekonania a może jestem za leniwa