Macie jakieś doświadczenia w korygowaniu twarzy kwasem hialuronowym? Podzielicie się tym?
Co myślicie o wypełniaczach?
-
koranna
Co myślicie o wypełniaczach?
Przymierzam się do poprawienia kącików ust wypełniaczem z kwasu hialuronowego. Kiedyś myślałam, ze jest to możliwe tylko operacyjnie, a ja jakoś boję się operacji plastycznych...
Macie jakieś doświadczenia w korygowaniu twarzy kwasem hialuronowym? Podzielicie się tym?
Będę bardzo wdzięczna.
-
Debby
Re: Co myślicie o wypełniaczach?
wypełnienie zmarszczek kwasem hialuronowym czy to Aquamidem nie jest operacją
Jesteś nakłuwana igłą, cienką jak insulinówka
gdy idziesz na pobranie krwii nie mówisz idę na operację
podnoszenie kącików ust, by nie wyglądać smutno ( to stosuje się też złote nici którymi podciąga się kąciki ust
Jesteś nakłuwana igłą, cienką jak insulinówka
gdy idziesz na pobranie krwii nie mówisz idę na operację
podnoszenie kącików ust, by nie wyglądać smutno ( to stosuje się też złote nici którymi podciąga się kąciki ust
-
koranna
Ja o tych niciach słyszałam i jakoś nie do końca mi się to spodobało. Trochę zbyt wielka ingerencja w twarz. Poza tym to, co mi się podoba w kwasie hialuronowym to to, że efekty są widoczne od razu. Z nićmi trzeba poczekać, aż obrosną tkanką. Przemyślałam inne metody i ta pasuje mi najbardziej. Zastanawiam się tylko, jaki preparat wybrać, bo jest ich sporo na rynku i nie chce zdecydować się na coś, co może zrobić mi "niespodziankę" 
-
koranna
Mi się bardzo podobają efekty po kwasie hialuronowym - jeśli trafi się do odpowiedniego specjalisty, to może czynić cuda
No i naturalnie to wygląda. Też mnie przekonuje to, że to nie są zmiany trwałe, przecież nasza twarz się ciągle zmienia i ma inne potrzeby 
A jakim miałaś preparatem robione? Ja ciągle się nad nimi zastanawiam. Najwięcej dobrych opinie słyszałam o Juvedermie - miałaś tym robione?
A jakim miałaś preparatem robione? Ja ciągle się nad nimi zastanawiam. Najwięcej dobrych opinie słyszałam o Juvedermie - miałaś tym robione?
-
Hania26
Myślę, że wypełniacze to dobra opcja jeśli chcesz poprawić swój wygląd. Trzeba być jednak bardzo ostrożnym wybierając gabinet. Niedawno oglądałam w telewizji reportaż o tym jak wiele zabiegów w Wielkiej Brytanii wykonują osoby bez odpowiednich kwalifikacji, a później dziewczyny cierpią...Warto też zapoznać się z różnymi markami wypełniaczy, tu możesz sobie poczytać
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
dione
Ja właśnie zastanawiam się czy nie powiększyć sobie ust kwasem hialuronowym. Poczytałam trochę na temat tego zabiegu na stronie iqmedica.pl i muszę powiedzieć, że coraz bardziej kusi mnie ten zabieg. Oczywiście na początku skonsultuję się ze specjalistą, który odpowie mi na wszystkie pytania, a mam ich dosyć dużo 
-
certyfikowane_piekno
Zabieg wypełnienia ust kwasem hialuronowym faktycznie jest prawie bezbolesny i mały obrzęk i wrażliwość, które mogą ale nie muszą się pojawić znikają po 1-2 dniach.
Konsultacje to najważniejszy etap. Koniecznie sprawdź czy specjalista do którego się udajesz ma certyfikat Polskiego Towarzystwa Medycyny Estetycznej i Anti-Aging.
Konsultacje to najważniejszy etap. Koniecznie sprawdź czy specjalista do którego się udajesz ma certyfikat Polskiego Towarzystwa Medycyny Estetycznej i Anti-Aging.