Tanie a dobre:):)

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
flowerpower
Jestem tu nowa :)

Re: Tanie a dobre:):)

Post autor: flowerpower »

Gdy przeczytałam "tanie a dobre" od razu przyszła mi do głowy marka WIBO.
Naprawdę godne polecenia za niewielkie pieniądze.
Mogą poszczycić się dobrymi błyszczykami, różami do policzków, lakierami do paznokci.
Awatar użytkownika
GryziaMa

Post autor: GryziaMa »

Polecam peeling do ciała domowej roboty: do miseczki wsypujemy sól i zalewamy tłustym mlekiem. Wcieramy w ciao. Nie znam lepszego peelingu!
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

ja ostatnio zakupiłam bazę pod cienie z firmy Hean. super, powieka cały dzień wygląda jak umalowana przed chwilą :) polecam
makipolskie

Post autor: makipolskie »

Piszecie o tanich dodatkach podsunę Wan stronke sklepu
www.lillyfashion.pl
biżuteria, chustki, kapelusze, pareo, okulary,torebki, paski ...na torebki jest teraz promocja!

czasem organizują konkursy więc można coś wygrać;)
pomcia

Post autor: pomcia »

O tanich dobrych kosmetykach, dział moda gdzie indziej.
Awatar użytkownika
stokrotka1011
Miła Kobietka

Post autor: stokrotka1011 »

Dużo jest tanich kosmetyków i dobrych, ja nie uważam, że te droższe będą jakościowo lepsze.
Rewelacyjny jest antyperspirant z Avonu co nie dawno wyszły trzyma doskonale na pewno lepiej niż Rexona czy Garnier, cenowo też jest spora różnica.
Też dobre są kosmetyki z Wibo zwłaszcza puder z jedwabiem i witaminą E jest doskonały do wykończenia makijażu tak samo jak ich róże, tusze czy lakiery.
natka1234
Miła Kobietka

Post autor: natka1234 »

Polecam miss spoty :)
Moda i Uroda- Odkrywaj swoje inspiracje z Stylowi.pl
Izaura

Post autor: Izaura »

Ja polecam kosmetyki od polskiego producenta Mariza.
Kosmetyki są dobrej jakości, a ich ceny kuszą:)
natuska887

Post autor: natuska887 »

Ja ostatnio znalazłam lakiery termiczne zmieniające kolor pod wpływem temperatury w świetnej niskiej cenie :) Ofertę znalazłam w hurtowi fajnepaznokcie.pl , gdzie każdy znajdzie kolor dla siebie http://fajnepaznokcie.pl/kategoria/571/ ... _5ml_.html
:)
poziomkaa

Post autor: poziomkaa »

Szampony i odżywki do wlosów Alterra - tanie, a fajne składy :)
Barbara Karol
Miła Kobietka

Post autor: Barbara Karol »

maniusia199 pisze:Dziewczyny jak dobrze wiecie nie zawsze drogie kosmetyki są dobre....dlatego też podzielcie się tańszymi sprawdzonymi rozwiązaniami:):* buziaczki:*
Ja znam świetny tani sklep fryzjerski. Jestem naprawdę zadowolona zarówno z kosmetyków jak i ceny.
Klara

Post autor: Klara »

dla mnie linia zeli i kremów z firmy Floslek jest idealna, jestem alergiczką i odkad pojawił się floslek moge wreszcie normalnie wygladac, wczesniej miałam zaczerwienione opuchniete ciągle swedzące powieki plus masakryczne wory pod oczami, wyglądałam ciagle na przeziebiona albo niewyspaną
misiapysia
Miła Kobietka

Post autor: misiapysia »

wedlug mnie kosmetyki Bielendy sa dosc tanie. czesto widze je na promocjach. ostatnio zlapalam owocowy peeling do ciala o smaku truskawki :) nie dosc ze byl tani to wydajny i ladnie wygladza skore :)
rosiehw
Fajna Kobietka

Post autor: rosiehw »

misiapysia pisze:wedlug mnie kosmetyki Bielendy sa dosc tanie. czesto widze je na promocjach. ostatnio zlapalam owocowy peeling do ciala o smaku truskawki :) nie dosc ze byl tani to wydajny i ladnie wygladza skore :)
tez go uzywam i teraz juz nie mam zadnych problemow ze skora ciala! potem tylko klade maslo do ciala z serii apetizing body bielendy i moja skora wyglada idealnie :D
Pauka75

Post autor: Pauka75 »

maseczka do stóp skinlite zdecydowanie! :) kosztuje poniżej 20 zł czyli około 3 x mniej niż inne kosmetyki podobnej jakości a rewelacyjnie radzi sobie ze złuszczaniem nawet bardzo twardego naskórka skóry pięt i stóp :) mamy szanse na piękne stopy bez skrobania i szorowania pumeksem :) dla mnie bomba zwłaszcza przed latem :)
Karolcia93
Miła Kobietka

Post autor: Karolcia93 »

Ja bardzo lubie masła do ciała, wspomnianej wyżej Bielendy, szcególnie czarna oliwka, bardzo pomaga mi na suchą skórę, a jest wydajne i na długo starcza :)
Awatar użytkownika
ewka116

Post autor: ewka116 »

kosmetyki naturalne!! oleje, zioła, miód.. to jest dopiero tanie i dobre! :)
Awatar użytkownika
Kornelka00
Fajna Kobietka

Post autor: Kornelka00 »

tanie a dobre - kosmetyki BYPHASSE. Główna zaleta: są meega wielkie, przez co super wydajne. Mam żel pod prysznic migdałowy - i mam, i mam... mógłby się już skończyć :D a cena jak za 500 ml malutka.
Podobnie z szamponem.
Obrazek
Rzesy-Sklep_pl
Miła Kobietka

Post autor: Rzesy-Sklep_pl »

Kosmetyki naturalne nie są wcale takie tanie,jeśli oczywiście mowa o tych dobrych i skutecznych,bo podróbek nie brakuje. Zajrzyjcie także SPAM gdzie znajdziecie szereg ciekawych produktów do stylizacji i pielęgnacji rzęs.
Ostatnio zmieniony wt kwie 29, 2014 9:13 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Zgadzam sie ze drogie wcale nie znaczy lepsze, bynajmiej nie wszystko co drozsze znaczy lepsze.
Przykład, makaron do rosołu w Lidlu kupiłam najtańszy z najtańszych i okazał się super.
Kosmetyki natomiast, dla przykładu szampony, moim włosom np nie służą te z wyzszej półki bo sie za szybko przetłuszczają, z tymi tanszymi nie mam takiego problemu.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Asiaa
Fajna Kobietka

Post autor: Asiaa »

Olejek rycynowy za 6 zł stosuję do rzęs i skórek paznokci.
Rewelacja
RoseNails_pl

Post autor: RoseNails_pl »

Podobnie jak olejek arganowy na włosy- nie jest drogi bo koszt kilku zł a naprawdę solidna odżywka czy t ona włosy czy paznokcie,mogę polecić.
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Krem do rak z Biedronki jest rownie dobry jak i tani. :)
Awatar użytkownika
waniliowelody

Post autor: waniliowelody »

Ja ostatnio kupiłam już kolejne opakowanie maskary rimmel wonderfull i jestem bardzo zadowolona. Maskara świetnie wydłuża i bardzo ładnie rozdziela rzęsy. Jej cena w promocji to nieco ponad 20 zł więc uważam, że naprawdę warto bo maskara jest rewelacyjna.
Awatar użytkownika
iza813
Fajna Kobietka

Post autor: iza813 »

Od dzisiaj w drogeriach natura jest promocja na róże,pudry,korektory i fluidy 40% taniej,myśle że warto skorzystać :)
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
ODPOWIEDZ