Kosmetyczne buble

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
iza813
Fajna Kobietka

Kosmetyczne buble

Post autor: iza813 »

Dziewczyny w tym wątku proponuje wpisywac kosmetyki które u was sie nie sprawdziły,np wywołałay uczulenie lub nie spełniły oczekiwań.
Moim bublem kosmetycznym nr 1 jest :
tusz z avon super shock który NIC (!!!) nie robił z moimi rzęsami,mimo że producent obiecywał cuda ...
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Re: Kosmetyczne buble

Post autor: Astra »

Mysle, ze na rynku jest cala masa roznych kosmetycznych bubli ktore potrafia podrazniac i uczulac.
Jest tego cala lista i trudno wlasciwie tak naprawde powiedziec ktory z tych kosmetycznych niby bubli , zasluguje tak napewno na takie miano
przyslowiowej chaly, bo czasami moze to byc krzywdzaca ocena dla danego kosmetyku.
W koncu kazdy z nas ma inny organizm i inaczej moze reagowac na skladniki zawarte np w danym kremie , pudrze czy tuszu do rzes.
Jednym taki kosmetyk podpasuje i bedzie pial z zachwytu nad jego wlasciwosciami , a inny powie , ze to jest chala i bubel ktorego nalezy wytykac .
Co gorsze , ze tak naprawde to wszyscy maja racje. :pisze:
Lagenko_pl
Fajna Kobietka

Re: Kosmetyczne buble

Post autor: Lagenko_pl »

Tutaj mogę się zgodzić,na rynku jest bardzo dużo kosmetycznych bubli czy niewypałów i co ciekawe nie zawsze są to te najtańsze kosmetyki,czasem zdarza się to także w tych z wyższej półki cenowej czy renomowanych firm. Inna sprawa aby dopasować odpowiednie kosmetyki do swoich potrzeb oraz rodzaju skóry.
ODPOWIEDZ