pomysły na fryzury

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
espanka
Fajna Kobietka

pomysły na fryzury

Post autor: espanka »

Pytanie do posiadaczek półdługich włosów, jak je układacie? Mnie strasznie kusi żeby je związywać i w sumie postanowienie żeby mając dłuższe włosy coś więcej z nimi kombinować padło. Skąd bierzecie pomysły?Układacie włosy jakimś sprzętem?
Amelia1
Miła Kobietka

Re: pomysły na fryzury

Post autor: Amelia1 »

Ja najczęściej spinam je w luźny kok albo górną część zaplatam w warkocz i wtedy kok. Jak mi się nie chce ich układać to są rozpuszczone lub z przodu odgarniam do tyłu i spinam, żeby nie leciały na twarz. Jest wiele różnych fryzur, musisz sama pokombinować
Awatar użytkownika
pani_jeziora
Miła Kobietka

Re: pomysły na fryzury

Post autor: pani_jeziora »

może ci się sprawdzić lokówka curl styler Babyliss, jest świetna, zresztą na necie znajdziesz filmiki z tym jak wyglądaja włosy po układaniu tym sprzętem, mi się niesamowicie ten efekt podoba, można sobi pokombinować z różnymi upięciami i stworzyć za każdym razem trochę inny look
ODPOWIEDZ