tajemnice
tajemnice
Witam, postanowilem odwiedzic forum dla kobiet by zasiegnac jak najwiecej kobiecej opinii.
Oto moja historia. Mam kolezanke, przyjaciolke znamy sie juz kilkanascie lat, jest kobieta
nieziemskiej urody. Spotykalismy sie jakis czas ale pozostala przyjazn. Mowilismy sobie wiele,
relacja miedzy nami byla bardzo szczera. Dzis znalazlem na necie film XArt z moja przyjaciolka
i nie mam pojecia co teraz zrobic z tym faktem. Drogie panie, czy powinienem ten fakt przed
nia przemilczec, czy tez powiedziec jej ze wyszla pieknie jak zawsze, czy spytac o tajemnice,
ktorych nawet mnie nie wyjawila. Czy jakos narazi to nasza przyjazn, czy narazi tez ja na
jakis nieplanowany stres.
pozdrawiam
Oto moja historia. Mam kolezanke, przyjaciolke znamy sie juz kilkanascie lat, jest kobieta
nieziemskiej urody. Spotykalismy sie jakis czas ale pozostala przyjazn. Mowilismy sobie wiele,
relacja miedzy nami byla bardzo szczera. Dzis znalazlem na necie film XArt z moja przyjaciolka
i nie mam pojecia co teraz zrobic z tym faktem. Drogie panie, czy powinienem ten fakt przed
nia przemilczec, czy tez powiedziec jej ze wyszla pieknie jak zawsze, czy spytac o tajemnice,
ktorych nawet mnie nie wyjawila. Czy jakos narazi to nasza przyjazn, czy narazi tez ja na
pozdrawiam
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: tajemnice
jak byla i jest miedzy wami szczerosc . to powiedz jej a niepowinno jej urazic
- MlecznaCzekolada
- Fajna Kobietka
W sumie zachowujesz sie tak, jakby zalezalo Ci na niej w inny sposob, niz tylko przyjacielski.
Po prostu powiedz, ze cos takiego zauwazyles i jestes ciekaw jak to sie stalo, jestescie przyjaciolmi, wiec dziwi Ciebie fakt, iz nic o tym nie mowila. Badz szczery.
Po prostu powiedz, ze cos takiego zauwazyles i jestes ciekaw jak to sie stalo, jestescie przyjaciolmi, wiec dziwi Ciebie fakt, iz nic o tym nie mowila. Badz szczery.
Czarny chleb i czarna kawa, opętani samotnością,
Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością.
Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością.
Z tego co piszesz już widać że masz nadzieję na coś więcej niż przyjaźń. Możesz jej powiedzieć że widziałeś takie coś i to samo co tu napisałeś i zobaczysz jaka będzie reakcja z jej strony jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz.
A czemu masz jej niepowiedzieć...
Ok, ona nie powiedziała... ale jak Ty nie powiesz to powstanie między Wami, jak by to nazawać, niedopowiedzenie...
które będzie narastać....
Ok, ona nie powiedziała... ale jak Ty nie powiesz to powstanie między Wami, jak by to nazawać, niedopowiedzenie...
które będzie narastać....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- marlenkanieziewaj
- Jestem tu nowa :)
Wspomnij sam o tym, ale ostnożnie. Widocznie miała powód, aby o tym nie mówić Ci.
sama się podpis.
-
Damian92
Ja się z Paniami wyżej nie zgadzam. Nie tak łatwo zrozumieć uczucia mężczyzny. 

Sorki, że jestem facetem, ale Ci odpowiem. Jeśli przemilczysz to może być trudniej. Najgorsze opcja to np. jak Ci się wymsknie. Spytać się wprost kobiety trudna może być sztuka, jak mawiał mistrz Yoda. Możesz się spytać jej co o tym sądzi, jak się nie domyśli to będzie Ci łatwiej do tego podejść, a jak się domyśli, to grunt będzie spokojniejszy i powolutku będziesz mógł się ją o to spytać. Może nie chciała się tym po prostu chwalić albo jej głowę czymś innym w tym czasie zajmowałeś i nie miała okazji wspomnieć. Czy narazi to waszą przyjaźń nie mam pojęcia. Moim zdaniem powinieneś tak naprawdę wiedzieć to lepiej ode mnie. W końcu to Twoja przyjaźń.Drogie panie, czy powinienem ten fakt przed