ekstrawertyk/introwertyczka?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Kakaoo
Jestem tu nowa :)

ekstrawertyk/introwertyczka?

Post autor: Kakaoo »

Cześć :) od dawna przeglądam to forum, ale dopiero mój problem natchnął mnie do rejestracji. Nie mam pojęcia co zrobić! Pomożecie?
Sprawa przedstawia się tak: mam w klasie chłopaka, który od jakiegoś czasu gapi się na mnie intensywnie, zagaduje ile się da... ogólnie spodobałam mu się. Gość jest typową duszą towarzystwa, zawsze sypie żartami, jest głośny i rozgadany. Ja to kompletne przeciwieństwo. No i muszę przyznać że zainteresował mnie. Chciałabym żeby coś z tego wyszło, ale boję się że gdy będę tak milczeć pomyśli że jestem nudna/nieciekawa itd itd. Ewentualnie że go olewam. Chciałabym być bardziej otwarta i umieć żartować. Jak można pozbyć się tej nieśmiałości? To takie irytujące :( z przyjaciółkami potrafię być zabawna, ale przy chłopakach (a szczególnie przy nim!) milczę bo wydaje mi się że nie umiem być dowcipna. Jak się przełamać?
anulaa
Jestem tu nowa :)

Re: ekstrawertyk/introwertyczka?

Post autor: anulaa »

skoro się mu spodobałaś nie może myśleć, że jesteś nieciekawa i nudna :) postaraj się opanować nerwy podczas rozmowy z nim, nie udawaj i nie staraj się mu imponować na silę.. Bądź po prostu sobą i nie unikaj kontaktów towarzyskich :)
smutny aniołek
Fajna Kobietka

Re: ekstrawertyk/introwertyczka?

Post autor: smutny aniołek »

Przecież przeciwieństwa się przyciągają;-) Nic kochana nie zmieniaj, skoro spodobałaś mu sie taka, jaka jestes;-)
ODPOWIEDZ