Jak o nim zapomniec ????

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
iza813
Fajna Kobietka

Jak o nim zapomniec ????

Post autor: iza813 »

Witam

Dziewczyny jakie macie sposoby na to aby zapomnieć o kimś kto był dla was ważny,z kim spędziłyście cudowne chwile ??? O kimś z kim już was nic nie łaczy ?? Jak nie wracać do dawnych wspomnien i nie rozdrapywać starych ran ??? Jeśli macie jakieś sprawdzone sposoby i rady to ja i pewnie inne dziewczyny chetnie z nich skorzystamy,bo mi teraz są bardzo potrzebne ...
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
ladybug
Miła Kobietka

Re: Jak o nim zapomniec ????

Post autor: ladybug »

Wydaje mnie się, że jest to sprawa bardziej indywidualna. Jedni robią to drudzy tamto.
Na pewno ważne abyś nie siedziała sama, płakała w poduszkę i użalała się jaka to jesteś biedna i poszkodowana .Wychodz do ludzi, spedzaj czas ze znajomymi,przyjaciółmi, szukaj sobie zajęcia abyś nie miała czasu na rozmyslanie i analizowanie. Teraz kiedy jesteś sama rób wszystko to na co nie miałaś czasu będąc w związku. Korzystaj z życia w rozsądnym znaczeniu tego słowa, jak kochać to księcia jak kraść to miliony, uszy do góry ! :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

korzystać z życia, znaleźć jakąś pasję.. :D zajęcie dla siebie ;)
przede wszystkim nie rozpamiętywać...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ktosia93
Miła Kobietka

Post autor: ktosia93 »

ja probowalam zapomniec o nim..jak to wszystko sie skonczyło to zaczełam szukac pracy i znalazlam i jak pracuje to w ogole o nim nie mysle..jezdze na imprezy,spotykam sie ze znajomymi i zapomnialam o nim,znalazlam sobie zajecie w domu i skupiam sie tylko na sobie..a jak ja go widze to tylko znam go z widzenia i nie znamy sie..jakos nie mam wspomnien..nie mam takiego uczucia ze wszystko odżywa...to juz jest przeszłosc.
Awatar użytkownika
Anna_N
Miła Kobietka

Post autor: Anna_N »

Napewno nowa miłość jest lekarstwem aby zapomnieć o starej :) Warto iść na przód i zamknąć pewien etap swojego życia, wprowadzić jakiejś radykalne zmiany :) Ale jeżeli ta osoba była dla nas kim naprawdę ważnym to raczej do końca życia będą wracały wspomnienia na to rady nie ma :knitting
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Skup się na tym co lubisz robić. Sporo obowiązków, praca też pomagają oderwać się od rozpamiętywania.
Zajmij się czymś, wyjdź ze znajomymi gdzieś. Spędzaj dnie tak abyś nie miała czasu na myślenie o tym co się skończyło.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
ODPOWIEDZ