Witam
Dziewczyny jakie macie sposoby na to aby zapomnieć o kimś kto był dla was ważny,z kim spędziłyście cudowne chwile ??? O kimś z kim już was nic nie łaczy ?? Jak nie wracać do dawnych wspomnien i nie rozdrapywać starych ran ??? Jeśli macie jakieś sprawdzone sposoby i rady to ja i pewnie inne dziewczyny chetnie z nich skorzystamy,bo mi teraz są bardzo potrzebne ...
Jak o nim zapomniec ????
Jak o nim zapomniec ????
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
Re: Jak o nim zapomniec ????
Wydaje mnie się, że jest to sprawa bardziej indywidualna. Jedni robią to drudzy tamto.
Na pewno ważne abyś nie siedziała sama, płakała w poduszkę i użalała się jaka to jesteś biedna i poszkodowana .Wychodz do ludzi, spedzaj czas ze znajomymi,przyjaciółmi, szukaj sobie zajęcia abyś nie miała czasu na rozmyslanie i analizowanie. Teraz kiedy jesteś sama rób wszystko to na co nie miałaś czasu będąc w związku. Korzystaj z życia w rozsądnym znaczeniu tego słowa, jak kochać to księcia jak kraść to miliony, uszy do góry !
Na pewno ważne abyś nie siedziała sama, płakała w poduszkę i użalała się jaka to jesteś biedna i poszkodowana .Wychodz do ludzi, spedzaj czas ze znajomymi,przyjaciółmi, szukaj sobie zajęcia abyś nie miała czasu na rozmyslanie i analizowanie. Teraz kiedy jesteś sama rób wszystko to na co nie miałaś czasu będąc w związku. Korzystaj z życia w rozsądnym znaczeniu tego słowa, jak kochać to księcia jak kraść to miliony, uszy do góry !
korzystać z życia, znaleźć jakąś pasję..
zajęcie dla siebie 
przede wszystkim nie rozpamiętywać...
przede wszystkim nie rozpamiętywać...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ja probowalam zapomniec o nim..jak to wszystko sie skonczyło to zaczełam szukac pracy i znalazlam i jak pracuje to w ogole o nim nie mysle..jezdze na imprezy,spotykam sie ze znajomymi i zapomnialam o nim,znalazlam sobie zajecie w domu i skupiam sie tylko na sobie..a jak ja go widze to tylko znam go z widzenia i nie znamy sie..jakos nie mam wspomnien..nie mam takiego uczucia ze wszystko odżywa...to juz jest przeszłosc.
Napewno nowa miłość jest lekarstwem aby zapomnieć o starej
Warto iść na przód i zamknąć pewien etap swojego życia, wprowadzić jakiejś radykalne zmiany
Ale jeżeli ta osoba była dla nas kim naprawdę ważnym to raczej do końca życia będą wracały wspomnienia na to rady nie ma 
Skup się na tym co lubisz robić. Sporo obowiązków, praca też pomagają oderwać się od rozpamiętywania.
Zajmij się czymś, wyjdź ze znajomymi gdzieś. Spędzaj dnie tak abyś nie miała czasu na myślenie o tym co się skończyło.
Zajmij się czymś, wyjdź ze znajomymi gdzieś. Spędzaj dnie tak abyś nie miała czasu na myślenie o tym co się skończyło.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."