tabletki odchudzajace
Re: tabletki odchudzajace
Fajnie, że są takie fora, gdzie inni też piszą o swoich problemach z odchudzaniem. Człowiek wtedy nie czuje się samotny ze swoim problemem. Ja właśnie potrzebuję takiego wsparcia bo od tygodnia jestem na diecie i właśnie przyszedł kryzys. Pożarłabym chyba wszystko co spotkałabym na drodze. Kupil mi mąż Therm Line Fast i zjadam te tabletki, wiec nie chce zaprzepaścić tych starań i efektu, bo faktycznie pozbyłam się nadmiaru wody. Trzymajcie za mnie kciuki
zwykła strata pieniędzy, szkoda Twojego zdrowia na tabletki które nic nie pomagaja znam wiele osob ktore tego probowały i nic, najlepiej stracic zbedne kg przez aktywność lepsze samopoczucie i szybkie efekty gwarantowane 
Witam,mam pytanie,czy ktos stosowal tabletki Adipex na odchudzanie i gdzie je mozna kupic?
Legalną drogą kupna adipexu w Polsce jest zdobycie recepty od dowolnego lekarza i pojechanie po niego do Czech.Alexa28 pisze:Witam,mam pytanie,czy ktos stosowal tabletki Adipex na odchudzanie i gdzie je mozna kupic?
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Z preparatów odchudzających stosowałam tylko zwykłą l-karnityne,w połączeniu z dobrze ułożoną dietą dało dobre efekty.
ranking produktów
Ja uwazam że żadne tabletki odchudzajac nie działają.najlepszy efekt można uzyskać przez regularne jedzenie (pięć posiłków dziennie) i systematyczne ćwiczenia. Wiem że to trudne ale efekt murowany
))
-
Rzesy-Sklep_pl
- Miła Kobietka
Na forum przebrnęliśmy już chyba przez kilkanaście podobnych wątków dotyczących odchudzania i tabletek- oczywiście nie mogą zadziałać jeżeli nie zrobimy niczego co mogłoby pomóc schudnąć,czyli należy stosować dietę oraz systematyczny trening.
a ja polecam błonnik w proszku w realu jest kosztuje ok 12zł jablłkowy dosypuje do serka czy sałatki przed obiadem i kolacja
i jestem w pełni syta w 3dni schudłam 2kg polecam i pozdrawiam
Jaki Spalacz Tłuszczu otworzy mi drogę do świetnej figury/sylwetki?
Schudłam z acetomale ponad 8kg. Oczywiście nie bez wysiłku z mojej strony, żeby odchudzanie było skuteczne i trwałe trzeba zmienić nawyki żywieniowe i regularnie ćwiczyć, nie musi to być jakaś wymyślna katorga, wystarczy kilkanaście minut dziennie albo po 30-40 minut co drugi dzień dowolnej aktywności, takiej która nam odpowiada.
Z naturalnych, bardziej bezpiecznych suplementów to: guarana, ekstakty z zielonej herbaty, yerba mate, gorzka pomarańcza, yohimbe, omega 3, kelp, jagody Acai. Jeszcze są produkty hamujące uczucie głodu, różnego rodzaju błonniki.
Wiesz co to medycyna naturalna i ziołolecznictwo ?
Hej ja testowałam Afrykańskie Mango, AcaiBerry900 i Slimette, Wszystkie super jednak Mango najlepsze 
stosowałaś i chudłaś ? jaką dietę miałaś ? jakąś aktywność ?
Zapraszam. torebki damskie - http://sklep-torebki24.pl
Cześć
nie wiem jak zrzucić 10kg, ale wiem że SPAM pomaga. Mam siedzącą pracę , cały dzień przy komputerze ;/ więc odruch podjadania jest mimowolny. To ciasteczko , to chipsy itp . w zimie to człowiek sobie tłumaczy ,a zima to każdy ma większy apetyt , aż w końcu człowiek przybiera na wadzę z 5, 6 kg. masakra . próbowałam stosować diety , głodówki , jakieś oczyszczanie dietą kapuścianą ;/ ale nic zero efektu. W aptece polecono mi Therm Line Fast. pomyślałam co mi szkodzi . Zażywam już 3 tydzień i schudłam 2,5kg. przede wszystkim mam mniejszą chęć podjadania , oprócz tego ostatni posiłek jem o 19 i widzę efekty
Polecam
Ostatnio zmieniony pn maja 25, 2015 12:48 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
vandilad1980
- Jestem tu nowa :)
Ja tam nie wierzę w żadne tabletki odchudzające, trzeba mniej podjadać, a więcej się ruszać. Inaczej to nie działa, a fizyki się nie oszuka.
http://www.kostka-rakowiecki.pl/
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Mam podobne zdanie na ten temat,zresztą to samo jest w przypadku zabiegów odchudzających,w sumie nie wiadomo co będzie tutaj gorsze dla naszego organizmu,ale na pewno tabletki czy picie samej mięty nie spowoduje,że zaczniemy chudnąć,nic bardziej mylnego.
-
kamelia463
Wszystko tkwi w naszej głowie, przecież dowiedziono jak działa placebo 
-
agnieszkaa
a czy któraś z was stosowała może tabletki SPAM? ta nazwa ciągle gdzieś obija mi się o uszy i jestem ciekawa czy warto kupić.
Ostatnio zmieniony czw cze 11, 2015 9:43 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
antosiowa mama
Wszystkie suplementy trzeba brać z głową. Po urodzeniu mojego Maleństwa miałam problem w postaci 15 nadprogramowych kilogramów. Chwytałam się tabletek oferujących cuda, ale zawsze okazywały się po prostu dobrze zareklamowanym produktem. Chyba po roku takich zmagań spróbowałam suplementu z pędami młodego jęczmienia (SPAM). Podchodząc sceptycznie byłam mile zaskoczona, gdy waga faktycznie zaczęła spadać. Tylko Dziewczyny, wiadomo, że lepsze efekty są też, gdy ćwiczymy.
Ostatnio zmieniony czw cze 11, 2015 9:43 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
ja biorę je już 3 miesiąc, po 2 byłam lżejsza o 11 kg. do końca 3 miesiąca chciałabym dobic do 16-17 kg. tabletki polecam, spalają tłuszczyk naprawdę w ekspresowym tempieagnieszkaa pisze:a czy któraś z was stosowała może tabletki SPAM?ta nazwa ciągle gdzieś obija mi się o uszy i jestem ciekawa czy warto kupić.
-
agnieszkaa
jesteś w trakcie kuracji więc pewnie nie wiesz ale ciekawa jestem jak to jest z efektem jojo, czy jak je przestanę brać to czy kilogramy nie wrócąkarmelove pisze:ja biorę je już 3 miesiąc, po 2 byłam lżejsza o 11 kg. do końca 3 miesiąca chciałabym dobic do 16-17 kg. tabletki polecam, spalają tłuszczyk naprawdę w ekspresowym tempieagnieszkaa pisze:a czy któraś z was stosowała może tabletki SPAM? ta nazwa ciągle gdzieś obija mi się o uszy i jestem ciekawa czy warto kupić.
I wcale to nie jest reklama.... wcale a wcale jak jednopostowiec odpowiada jednopostowcowi.
Koleżanką i nazwie produktu już podziękujemy
Koleżanką i nazwie produktu już podziękujemy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
I minuta po minucie logowania. 
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
selinakajl
no niestety ale tabletki odchudzające nie działają nie mają prawa działać - poczytajcie sobie prawdziwe opinie lekarzy a nie głupie reklamowe teksty... jedynie co niektóre z tych tabletek powodują to zwiększają temperature organizmu bo mają dużo kofeiny itp pracowałam kiedyś w firmie która zajmuje się sprzedawaniem tego typu środków 10 kg w miesiąc jedząc tylko tabletke - bzdura! wszyscy w firmie smieją się z osób które to kupują.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
bluzy
tabletki odchudzające dziewczyny same z siebie nie działają. Trzeba do tego ćwiczyć. Owszem mogą wspomóc odchudzanie ale tylko przy ćwiczeniach.
jak już gdzieś pisałam jedz granata na śniadanie, mi pomaga piję jeszcze kawę i to mi hamuje apetyt, śniadanie jem ale w mniejszej ilości, przed obiadem możesz również zjeść grejfruta na wspomaganie trawienia,
nie jestem ekspertem bo sama się zmagam z nadwagą ale to pomaga, planuje jeszcze kupić jakieś tabletki na hamowanie apetytu w ciągu dnia a w szczególności na noc
nie jestem ekspertem bo sama się zmagam z nadwagą ale to pomaga, planuje jeszcze kupić jakieś tabletki na hamowanie apetytu w ciągu dnia a w szczególności na noc
Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
http://www.zeltros.co.uk