Tabletki antykoncepcyjne po stosunku

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
megi23
Jestem tu nowa :)

Tabletki antykoncepcyjne po stosunku

Post autor: megi23 »

Witam,
Potrzebuję informacji na temat jakichś sprawdzonych tabletek które zadziałają po stosunku.
Proszę o pomoc!
olus329ka
Jestem tu nowa :)

Re: Tabletki antykoncepcyjne po stosunku

Post autor: olus329ka »

Polecam skorzystać z oferty, którą znajdziesz na stronie SPAM tabletki poronne
Ja mimo obaw skorzystałam i jestem zadowolona - tabletki są oryginalne i dają 100% skuteczności

A JA POLECAM NIE SPAMOWAC
Awatar użytkownika
Demeter
Fajna Kobietka

Post autor: Demeter »

Ja polecam myśleć przed, a nie po. Najlepszym źródłem informacji będzie ginekolog.
Awatar użytkownika
Brankala
Miła Kobietka

Post autor: Brankala »

Najlepiej to zapytać ginekologa, ja jak kiedy brałam to trzeba było mieć receptę, raz to od ginekologa dostałam i mnie przy okazji przebadał itp a za drugim razem wypisał mi weterynarz :) bo trzeba było wiedzieć, że receptę na tabletki po mógł wypisać każdy lekarz nawet stomatolog i weterynarz nie tylko ginekolog :) Sporo informacji jest na stronie Pontonu
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

Sama na własna rękę możesz tylko zaszkodzić zdrowiu a efektu i tak nie bezie,wiec w tym przypadku również jedyne co mogę polecić,to aby udać się do dobrego ginekologa o poradę w kwestii wyboru tabletek antykoncepcyjnych.
ODPOWIEDZ