Brak sexu
Brak sexu
Witajcie dziewczyny,zastanawiam się czy ktoraś z Was ma podobnie...mianowicie jestem z moim mężczyzną 3 lata i seks uprawiamy sporadzycznie a raczej żadko,mnie to własciwie nie przeszkadza mam spokojną głowe nie martwie się żądnymi ciążami niechcianymi.) Tak się zastanawiam czy jemu tego nie brakuje...mówi że nie ,że tak jest dobrze.On poprostu nie chce wpadki i myśle że to główny powód Naszego ograniczenia sexu,choć oczywiście są pieszczoty itp...Ma ktoraś podobnie ? pozdrawiam..na moim przykładzie upada teza że facet to tylko myśli o jednym częściej to ja zaczynam pieszczoty.
Re: Brak sexu
Przecież możecie się kochać z prezerwatywą;-) Ale jeśli mówi, że mu nie brakuje no to jest ok:) gorzej jeśli Tobie brakuje...
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Dla mnie to mimo wszystko trochę dziwne, jak facet rezygnuje z seksu tylko dlatego, że nie chce mieć dzieci. Przecież oni potrzebują bardziej i więcej fizyczności niż my, kobiety.
Jest tyle form zabezpieczeń, że na pewno znaleźlibyście coś odpowiedniego dla Was, więc obyłoby się bez zbędnych stresów.
Jednakże, jeżeli obydwoje nie macie z tym problemu i Wam to nie przeszkadza to chyba wszystko jak najbardziej ok:)
Jest tyle form zabezpieczeń, że na pewno znaleźlibyście coś odpowiedniego dla Was, więc obyłoby się bez zbędnych stresów.
Jednakże, jeżeli obydwoje nie macie z tym problemu i Wam to nie przeszkadza to chyba wszystko jak najbardziej ok:)
Adidasowa pisze:Przecież możecie się kochać z prezerwatywą;-) Ale jeśli mówi, że mu nie brakuje no to jest ok:) gorzej jeśli Tobie brakuje...
Dokładnie zakupcie sobie prezerwatywy i możecie śmiało się kochać
Nie stresuj się tylko działaj
-
paula
tak jak faceci, tak i kobiety potrzebują seksu, pieszczot itd.
Nie możesz jednocześnie zakładać że skoro on nie potrzebuje więcej seksu, to od razu się Tobą znudził. Chociaż.. możliwe że (NIE OBRAŹ SIĘ!) Ty go jakoś do tego nie zachęcasz? Jestem z moim facetem 4 lata i powiem szczerze że to nie jest tak że on mnie widzi w dresie i pobrudzonej koszulce to ma ochotę na seks (nie zakładam że tak właśnie chodzisz ubrana!!)
po prostu czasem też trzeba podziałać na zmysły facetów.
Na kobiety działają pyszne kolacje przy świecach, cichutka muzyka, kwiaty, super przyozdobiona i pachnąca sypialnia. Na facetów tak do końca to samo działa
faceci nawet nie potrzebują tej całej otoczki kolacji, co bardziej chcieliby zobaczyć swoją kobietę w jakiejś super seksownej bieliźnie, skąpej koszulce nocnej itd. Oczywiście nie za często powinno im się sprawiać takie niespodzianki, ale czasem warto 
Nie możesz jednocześnie zakładać że skoro on nie potrzebuje więcej seksu, to od razu się Tobą znudził. Chociaż.. możliwe że (NIE OBRAŹ SIĘ!) Ty go jakoś do tego nie zachęcasz? Jestem z moim facetem 4 lata i powiem szczerze że to nie jest tak że on mnie widzi w dresie i pobrudzonej koszulce to ma ochotę na seks (nie zakładam że tak właśnie chodzisz ubrana!!)
Na kobiety działają pyszne kolacje przy świecach, cichutka muzyka, kwiaty, super przyozdobiona i pachnąca sypialnia. Na facetów tak do końca to samo działa
Nie obraź się, bo nie mam intencji Cię w jakiś sposób urazić, ale... Jeżeli faceta nie ciągnie zbytnio do częstego seksu tzn. że coś z nim jest nie tak albo coś się za plecami partnerki dzieje... albo po prostu coś w tej strefie partnerka go nie pociąga lub go nie zaspokaja... Wiesz, nie mam na myśli że jesteś w tych sprawach zła, raczej że facet potrafi mieć fantazje i wymagania, których czasami kobieta nie jest w stanie spełnić bądź po prostu o nich nie wie...
Nie wierzę, że normalny facet (oczywiście nie twierdzę, że Twój jest nienormalny) to tej potrzeby seksu nie ma... Jeśli nie kochacie się za często a jemu to odpowiada to nie byłabym do końca taka pewna, że strach przed wpadką to powód. Na Twoim miejscu bym go sprawdziła. Może nie kryje się za tym żadna zdrada fizyczna tylko emocjonalna...?
Niestety możemy robić "w łóżku" cuda, możemy być 100%-owo pewne że zaspokajamy własnego partnera i jesteśmy mu wystarczające wizualnie a tak naprawdę nie jesteśmy... Mężczyźni to doskonali kłamcy w tych sprawach...
Nie wierzę, że normalny facet (oczywiście nie twierdzę, że Twój jest nienormalny) to tej potrzeby seksu nie ma... Jeśli nie kochacie się za często a jemu to odpowiada to nie byłabym do końca taka pewna, że strach przed wpadką to powód. Na Twoim miejscu bym go sprawdziła. Może nie kryje się za tym żadna zdrada fizyczna tylko emocjonalna...?
Niestety możemy robić "w łóżku" cuda, możemy być 100%-owo pewne że zaspokajamy własnego partnera i jesteśmy mu wystarczające wizualnie a tak naprawdę nie jesteśmy... Mężczyźni to doskonali kłamcy w tych sprawach...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
uważam, że powinniście na ten temat poważnie porozmawiać... nie wydaje mi się, by facet rzadko miał ochotę na seks... zdarza się, że może być zmęczony, źle się czuć, z przeziębienia itp, ale jeśli twój partner sam z siebie nie ma ochoty... dziwne... faktycznie sprawdź to, zaplanuj romantyczną kolację, załóż seksowną bieliznę... obawa przed ciążą jest zawsze, ale żeby z tego powodu rezygnować z przyjemności?
Pieluchy pampers czy dada?
-
dobrarada
może jest chory, gej, lub Go nie kręcisz, ma kogoś na boku itd. itp. Jest bardzo dużo możliwości.