Szukam prawnika w Opolu do prowadzenia sprawy rozwodowej

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Takowo
Miła Kobietka

Szukam prawnika w Opolu do prowadzenia sprawy rozwodowej

Post autor: Takowo »

Szukam prawnika w Opolu do prowadzenia sprawy rozwodowej, bo moja sytuacja jest naprawdę trudna. Mój były partner ma bardzo trudny charakter i obawiam się, że będzie robił wszystko, żeby utrudnić sprawę. Do tego dochodzi kwestia dzieci i podział majątku. Szukam kogoś, kto ma doświadczenie w takich głośnych i ciężkich rozwodach i potrafi skutecznie działać. Ktoś ma sprawdzone namiary na kogoś takiego?
Arletta Bolesta
Miła Kobietka

Re: Szukam prawnika w Opolu do prowadzenia sprawy rozwodowej

Post autor: Arletta Bolesta »

W trakcie rozwodu warto już wziąć pod uwagę kościelny proces o nieważność małżeństwa, aby pomiędzy procesami była spójność; ja mam tego typu praktykę
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny zatwierdzony
mail: [email protected]
Fene
Miła Kobietka

Re: Szukam prawnika w Opolu do prowadzenia sprawy rozwodowej

Post autor: Fene »

Do spraw rodzinnych masz Mecenas Annę Marię Rop. To prawdziwy fachowiec z Opola, który podchodzi indywidualnie do każdej sprawy i dobrze zna realia sądowe. Przyjmuje w kancelarii na Luborzyckiej 36. Można do niej zadzwonić pod 504 160 253 i umówić się na konsultację.
ODPOWIEDZ