Jestem tutaj nowa. Zbliżają się święta i pewnie jak wiele z was szukałam choinki idealnej. Zawsze kupowałam żywą ale przy małym dziecku trzeba ciągle sprzątać opadające igły. W marketach jakaś masakra. Choinki raczej przypominają wysłużone miotły a ceny powalają z nóg. Zaryzykowałam i kupiłam w sklepie internetowym. Wczoraj złożyłam zamówienie a dziś mam już dostać przesyłkę
Sztuczna choinka
Sztuczna choinka
Witajcie,
Jestem tutaj nowa. Zbliżają się święta i pewnie jak wiele z was szukałam choinki idealnej. Zawsze kupowałam żywą ale przy małym dziecku trzeba ciągle sprzątać opadające igły. W marketach jakaś masakra. Choinki raczej przypominają wysłużone miotły a ceny powalają z nóg. Zaryzykowałam i kupiłam w sklepie internetowym. Wczoraj złożyłam zamówienie a dziś mam już dostać przesyłkę
, więc czekam na kuriera. Zamówiłam na SPAM, mają tam też lampki choinkowe i ozdoby. Któraś z Was coś tam kupowała?
Ostatnio zmieniony pn gru 15, 2014 12:01 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Re: Sztuczna choinka
W moim domu zawsze była sztuczna choinka - jest ładniejsza od żywej, dużo bardziej praktyczna, o wiele mniej kosztowna (bo nie trzeba co roku kupować nowej) i przede wszystkim nie trzeba wycinać lasów, żeby postawić sobie takie drzewko w domu 
http://signum.healthcare/ - prywatna opieka medyczna
No niby tak .
Same plusy , ale to tylko plastikowy gadzet, pozbawiony tej swiatecznej ,,duszy,,.
To takie luzne moje refleksje.
Same plusy , ale to tylko plastikowy gadzet, pozbawiony tej swiatecznej ,,duszy,,.
To takie luzne moje refleksje.
A ja robię dwie rzeczy co roku
Stawiam sztuczną, dużą, ładną choinkę a w całym domu robię stroiki z gałęzi świerkowych, żeby dało się czuć zapach świeżego drzewka.
http://www.amadu.pl
Przyznac trzeba , ze masz super fajny pomysl , ktory ozywia te sztucznosc choinki.
Gratuluje wyobrazni.
Gratuluje wyobrazni.
Ja jednak wolę świeżą, prawdziwą choinkę - sztuczna jakość nie ma w sobie magii ... zresztą nie lubię żadnych sztucznych ozdób.
Płyty meblowe od Belmeb.
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
A mi podobają się obecnie wszystkie choinki
Nawet te sztuczne 
-
Manastazja
- Jestem tu nowa :)
Ja też zawsze robię pogoń za najpiękniejszą świeżą choinką - która najmocniej pachnie 
Szafy biurowe z West-pol!