Sztuczna choinka

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
livia99
Jestem tu nowa :)

Sztuczna choinka

Post autor: livia99 »

Witajcie,
Jestem tutaj nowa. Zbliżają się święta i pewnie jak wiele z was szukałam choinki idealnej. Zawsze kupowałam żywą ale przy małym dziecku trzeba ciągle sprzątać opadające igły. W marketach jakaś masakra. Choinki raczej przypominają wysłużone miotły a ceny powalają z nóg. Zaryzykowałam i kupiłam w sklepie internetowym. Wczoraj złożyłam zamówienie a dziś mam już dostać przesyłkę :D , więc czekam na kuriera. Zamówiłam na SPAM, mają tam też lampki choinkowe i ozdoby. Któraś z Was coś tam kupowała?
Ostatnio zmieniony pn gru 15, 2014 12:01 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
oleandra
Miła Kobietka

Re: Sztuczna choinka

Post autor: oleandra »

W moim domu zawsze była sztuczna choinka - jest ładniejsza od żywej, dużo bardziej praktyczna, o wiele mniej kosztowna (bo nie trzeba co roku kupować nowej) i przede wszystkim nie trzeba wycinać lasów, żeby postawić sobie takie drzewko w domu :)
http://signum.healthcare/ - prywatna opieka medyczna
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

No niby tak .
Same plusy , ale to tylko plastikowy gadzet, pozbawiony tej swiatecznej ,,duszy,,.
To takie luzne moje refleksje. :(
Awatar użytkownika
badgirl23
Miła Kobietka

Post autor: badgirl23 »

A ja robię dwie rzeczy co roku :) Stawiam sztuczną, dużą, ładną choinkę a w całym domu robię stroiki z gałęzi świerkowych, żeby dało się czuć zapach świeżego drzewka.
http://www.amadu.pl
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Przyznac trzeba , ze masz super fajny pomysl , ktory ozywia te sztucznosc choinki.
Gratuluje wyobrazni. :ok:
Sofii

Post autor: Sofii »

Ja jednak wolę świeżą, prawdziwą choinkę - sztuczna jakość nie ma w sobie magii ... zresztą nie lubię żadnych sztucznych ozdób.
Płyty meblowe od Belmeb.
Awatar użytkownika
lulumiranda
Fajna Kobietka

Post autor: lulumiranda »

A mi podobają się obecnie wszystkie choinki :) Nawet te sztuczne :)
Manastazja

Post autor: Manastazja »

Ja też zawsze robię pogoń za najpiękniejszą świeżą choinką - która najmocniej pachnie :)
Szafy biurowe z West-pol!
ODPOWIEDZ