Suknie ślubne -Jaką wybrać?

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
sun979

Re: Suknia ślubna

Post autor: sun979 »

paula.x111 pisze:
sun979 pisze:Będę miała sukienkę objętościową podobną do tej co na tym filmie:

I jedynie upięcia będę miała podobne, bo resztę raczej będę miała inną. Podobały mi się zawsze efekty tańca w takiej sukience. :) Mam nadzieję, że w takiej szerszej sukience mimo wszystko fajnie się tańczy? Co myślicie?
Na tym filmie dziewczyna ma fryzurę podobną do tej co chcę...:) Mam tak samo ciemne i długie włosy. Podoba się Wam? :)
sukienka jest ładna jednak ja chcę dość prostą, z ewentualnymi wstawkami typu perełki na gorsecie, pasek w jakims kolorze itd. Ja stawiam na prostotę, jestem blondynką i chciałabym mieć włosy spięte w warkocz taki jak w załączniku (ubóstwiam warkocze :)). Także troszkę zaszaleję z fryzurą, ale wszystko pozostałe chciałabym w klimatach hmm.. retro? ;)

Co do fryzury bardzo ładna, raz na facebooku ją widziałam i też sobie zapisałam :D

Ja znowu sukienkę chcę jak z bajki, z kołem, ale nie najbardziej ekstrawagancką. :)